Oczywiście że będę chciała być na bieżąco na forum może tego nie pokazuje ale naprawdę dziękuję za każde wasze słowo wsparcia tak nie znam wszystko formułek to jest moja pierwsza ciąż dlatego aż tak się boję@Lina07 Nie wiem, czy będziesz chciała na bieżąco pisać na forum, więc jednak napiszę to na zaś.
Nie chciałam Cię straszyć szpitalem - po prostu czasami trzeba się zgłosić do szpitala i tam będą decydować co dalej. Dla niektórych kobiet hospitalizacja jest też po prostu tańsza i wygodniejsza organizacyjnie (masz zwolnienie z pracy, może nawet świadczenie od ubezpieczyciela, nie biegasz po mieście). Ale dla wielu kobiet, nawet tych z olbrzymią niechęcią do szpitali, tylko szpital jest w stanie uratować zdrowie i życie. Tak, z powodu "głupiej" nierozwijajacej się ciąży.
Niektóre posty tu są niepełne i jeśli nie znasz historii poszczególnych forumek, to możesz odnieść wrażenie, że wystarczy jeździć do laboratorium i czasem chodzić do gina. A to mylne wrażenie, bo piszą tu też forumki, które leżały w szpitalu i były tam poddawane procedurom medycznym. Po wyjściu ze szpitala nadal miały zalecone badanie bety, ale najważniejsza dla ich zdrowia była odpowiednio wcześnie udzielona pomoc w szpitalu.
reklama
Moja beta po 48 h z tego co czytałam to dziś powinnam mieć 142 miniumum a mam 129,6 co to znaczy ? Dodam że pobranie krwi było w tym samym laboratorium
Oczywiście że będę chciała być na bieżąco na forum może tego nie pokazuje ale naprawdę dziękuję za każde wasze słowo wsparcia tak nie znam wszystko formułek to jest moja pierwsza ciąż dlatego aż tak się bo
Lady Loka
Fanka BB :)
Policz ile to przyrostu.Moja beta po 48 h z tego co czytałam to dziś powinnam mieć 142 miniumum a mam 129,6 co to znaczy ? Dodam że pobranie krwi było w tym samym laboratorium Zobacz załącznik 1599014
44,9 % ale ja teraz zauważyłam że to jest samo HCG a nie beta HCG czy to jest jakaś różnica ?Policz ile to przyrostu.
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie.44,9 % ale ja teraz zauważyłam że to jest samo HCG a nie beta HCG czy to jest jakaś różnica ?
Zrob sobie jeszcze przyrost we wtorek i progesteron.
Ale niestety nie świadczy to o dobrym rozwoju ciązy.
Dobrze zrobięNie.
U
użytkownik 218
Gość
Dobrze zrobię
Załączniki
U
użytkownik 218
Gość
Proga robiła ostatnio i miała 7 więc nie ma sensu znow robić progaNie.
reklama
Dlatego ja nie rozumiem tego wgl i wolę was zapytaćA ja powiem szczerze, że mi ręce opadają do tego laboratorium, bo znowu wynik jest inaczej prezentowany niż ten sprzed tygodnia i ten sprzed 2 dni.
Natomiast wynik czwartkowy już był absolutnie za niski. Do tego marny progesteron.