Nie martw się przy tak niskiej becie powinna być możliwość leczenia zachowawczego metotreksatemPodejrzenie ciąży pozamacicznej gin nie znalazł zarodka
reklama
No gin podejrzewa ciążę pozamacicznaBo jeśli to ciąża pozamaciczna to twoja beta jest tak niska że na spokojnie metotreksat Ci mogą podać a nie usuwać jajowód . O ile to jest to
Patka2207
Fanka BB :)
I chcą usunąć jajowód ?Podejrzenie ciąży pozamacicznej gin nie znalazł zarodka
No mam nadzieję a ile leży się w szpitalu ?Nie martw się przy tak niskiej becie powinna być możliwość leczenia zachowawczego metotreksatem
Jakie miasto? My z Patką jesteśmy świeżo po pozamacicznej, ja nadal zbijam betę do zeraPowiedziała mi że operacja brzuszna jestem tym faktem przerażona bo nie wiem czego mam się spodziewać
Nic takiego nie mówiła ciekawi mnie czy nie chodziło jej o laparoskopie jutro wszystkiego się dowiemI chcą usunąć jajowód ?
Warmińsko mazurskieJakie miasto? My z Patką jesteśmy świeżo po pozamacicznej, ja nadal zbijam betę do zera
To zależy, ja leżałam 16 dni i cała historia się ciągnie już 1,5 miesiąca, ale to zależy tez jak się reaguje na leczenie. Ja np miałam niska betę a po podaniu zastrzyku poszybowała w górę jak szalonaNo mam nadzieję a ile leży się w szpitalu ?
Patka2207
Fanka BB :)
Eee nie pierwsze ja muszą znaleźćNic takiego nie mówiła ciekawi mnie czy nie chodziło jej o laparoskopie jutro wszystkiego się dowiem
reklama