Nie pierwszy w szpitalnym laboratorium a drugi już gdzie indziej a to jest różnica?Jeśli w tym samym laboratorium to nie wróży to nie dobrego. Przykro mi.
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Tak.Nie pierwszy w szpitalnym laboratorium a drugi już gdzie indziej a to jest różnica?
Ogólnie powinno się za każdym razem w tym samym
Dziękuję za odpowiedź trochę mnie uspokoiłasTak.
Ogólnie powinno się za każdym razem w tym samym
Nelka85
To nie znaczy że to coś zmieni. Przyrost jest stanowczo za mały ale sprawdź w tym samym labieDziękuję za odpowiedź trochę mnie uspokoiłas
Oby było lepiej chodź nadzieji już nie mamTo nie znaczy że to coś zmieni. Przyrost jest stanowczo za mały ale sprawdź w tym samym labie
Tak szczerze to lepiej żeby sama spadła, ale sprawdź jeszcze raz tak żebyś miała dwa wyniki zrobione w tym samym laboratorium w odstępie 48h i wtedy z tym do lekarzaOby było lepiej chodź nadzieji już nie mam
Tak zrobięTak szczerze to lepiej żeby sama spadła, ale sprawdź jeszcze raz tak żebyś miała dwa wyniki zrobione w tym samym laboratorium w odstępie 48h i wtedy z tym do lekarza
Dziś zrobiłam betę i progesteron a wczoraj beta wynosiła 78,3Tak szczerze to lepiej żeby sama spadła, ale sprawdź jeszcze raz tak żebyś miała dwa wyniki zrobione w tym samym laboratorium w odstępie 48h i wtedy z tym do lekarza
Załączniki
Lady Loka
PO co dzisiaj?Dziś zrobiłam betę i progesteron a wczoraj beta wynosiła 78,3
Masz za niski progesteron. Minimum to 11. Ale na ten moment przy zlych przyrostach i tak nic na to nie dostaniesz.
Zrob wreszcie bete z przyrostem po 48(!)h w tym samym labie i o tej samej godzinie ze wszystkimi wynikami idź do lekarza.
reklama
W sobotę też pojadęPO co dzisiaj?