reklama
M
mamuśka23
Gość
proba suwaczków
5 dni róznicy mamy w wieku ciąży
lilou83
Fanka BB :)
5 dni róznicy mamy w wieku ciąży
choć ja sobie i tak liczę po swojemu
ostatnią @ miałam 29.12 tylko że moje cykle trwały średnio 40 dni,wiec owu miałam poxno bo w 25dc.
w suwaczku skróciłam sobie I fazę,bo bez sensu dodawać tydzień
M
mamuśka23
Gość
Aha rozumiemchoć ja sobie i tak liczę po swojemu
ostatnią @ miałam 29.12 tylko że moje cykle trwały średnio 40 dni,wiec owu miałam poxno bo w 25dc.
w suwaczku skróciłam sobie I fazę,bo bez sensu dodawać tydzień
Edi85
kwietniowa mama 2009
Witam wszystkie przyszłe Mamusie
Mam na imię Edyta, 26 lat skończę w kwietniu) mam już córeczkę Martynkę również w kwietniu skończy 2 latka) zrobiła mamusi prezent urodzinowy), poza tym jetem mężatką od 2007 roku a razem z mężem jesteśmy 11lat. Trochę jeszcze jestem zaszokowana tą wieścią że będę mieć maluszka:-) ale i tak w niedalekiej przyszłości planowaliśmy braciszka dla Martynki, więc będzie troszkę wcześniej:-) Przewidywany termin - 16.10.2011
Mam na imię Edyta, 26 lat skończę w kwietniu) mam już córeczkę Martynkę również w kwietniu skończy 2 latka) zrobiła mamusi prezent urodzinowy), poza tym jetem mężatką od 2007 roku a razem z mężem jesteśmy 11lat. Trochę jeszcze jestem zaszokowana tą wieścią że będę mieć maluszka:-) ale i tak w niedalekiej przyszłości planowaliśmy braciszka dla Martynki, więc będzie troszkę wcześniej:-) Przewidywany termin - 16.10.2011
M
mamuśka23
Gość
Witam wszystkie przyszłe Mamusie
Edi zapraszamy do nas na głowny wątek Czekamy na Ciebie :* I gratuluję bardzo Ja mam na 17 termin hehe
Witam, mam na imie Aga mam 32 lata, to jest moja trzecia ciaza, mam prawie dwuletnia coreczke, druga ciaze stracilam w 12 stym tygodniu, dlatego teraz podchodze z wielkim lekiem do jakichkolwiek planow zwiazanych z ciaza.Pozyjemy zobaczymy. Mam rowniez dwoch pasierbow rewelacyjnych chlopakow. Z moim partenrem jestem 6 lat a od 2 lat jestesmy zareczeni i moze w koncu zdecydujemy sie i na slub.Mieszkam w londynie, pracuje w sklepie z odzieza,a z wyksztalcenia jestem magistrem matematyki - ale w zyciu nie zawsze jest tak jakbysmy chcieli. Mam nadzieje ze bedzie nam sie siwetnie spedzalo razem te ponad 7 miesiecy.aha termin mam na dzien nauchyciela czyli 14.10.
Ja mam rocznicę ślubu 14. 10 i jestem nauczycielką
reklama
elifit
Moderatorka
Ja mam rocznicę ślubu 14. 10 i jestem nauczycielką
Ale fajnie