reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przedstawiamy się

Hej Aga! Ja dziś też dołączyłam do tej grupy! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Sama mam mnóstwo lęków, bo w październiku przeżyłam ciążę biochemiczną, ale trzeba myśleć pozytywnie! :))

reklama
hey laski
dołączam do Was, szybko nam zlecą te miesiące:)
trza myśleć pozytywnie!!! bedzie dobrze!
mam 28 lat, 3 letnią córkę i mieszkamy we FR

Witam wszystkie przyszłe Mamusie:)

Mam na imię Edyta, 26 lat skończę w kwietniu:)) mam już córeczkę Martynkę również w kwietniu skończy 2 latka:)) zrobiła mamusi prezent urodzinowy:)), poza tym jetem mężatką od 2007 roku a razem z mężem jesteśmy 11lat. Trochę jeszcze jestem zaszokowana tą wieścią że będę mieć maluszka:-) ale i tak w niedalekiej przyszłości planowaliśmy braciszka dla Martynki, więc będzie troszkę wcześniej:-) Przewidywany termin - 16.10.2011

Witam wszystkie przyszłe Mamusie:)

Mam na imię Edyta, 26 lat skończę w kwietniu:)) mam już córeczkę Martynkę również w kwietniu skończy 2 latka:)) zrobiła mamusi prezent urodzinowy:)), poza tym jetem mężatką od 2007 roku a razem z mężem jesteśmy 11lat. Trochę jeszcze jestem zaszokowana tą wieścią że będę mieć maluszka:-) ale i tak w niedalekiej przyszłości planowaliśmy braciszka dla Martynki, więc będzie troszkę wcześniej:-) Przewidywany termin - 16.10.2011

Edi zapraszamy do nas na głowny wątek :) Czekamy na Ciebie :* I gratuluję bardzo :) Ja mam na 17 termin hehe :)

Witam, mam na imie Aga mam 32 lata, to jest moja trzecia ciaza, mam prawie dwuletnia coreczke, druga ciaze stracilam w 12 stym tygodniu, dlatego teraz podchodze z wielkim lekiem do jakichkolwiek planow zwiazanych z ciaza.Pozyjemy zobaczymy. Mam rowniez dwoch pasierbow rewelacyjnych chlopakow. Z moim partenrem jestem 6 lat a od 2 lat jestesmy zareczeni i moze w koncu zdecydujemy sie i na slub.Mieszkam w londynie, pracuje w sklepie z odzieza,a z wyksztalcenia jestem magistrem matematyki - ale w zyciu nie zawsze jest tak jakbysmy chcieli. Mam nadzieje ze bedzie nam sie siwetnie spedzalo razem te ponad 7 miesiecy.aha termin mam na dzien nauchyciela czyli 14.10.

Ja mam rocznicę ślubu 14. 10 i jestem nauczycielką:)

reklama
Do góry