dobranocka
podwójna październikówka!
A nie ma nikogo z Wrocławia...? Czuję sie osamotniona... ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy bardzo radośnie zapraszamy na główny wątek do Nas : Gratuluje fasolkiTo i ja się przywitam
Mam na imię Marta mam 26 lat (skończę w maju) jestem małą 2letniej Oliwki mieszkamy z Gdyni.
Dzisiaj zrobimy test i będzie drugi maluszek termin mam na 10 października Pozdrawiamy
witamy zapraszamy do nas na główny watekCześć wszystkim! Chciałam nieśmiało do Was dołączyć. Do tej pory podczytywałam ale myślę, że mogę już sama zacząć pisać. To moja druga ciąża - pierwszą poroniłam w tamtym roku. Teraz niestety też nie może się obejść bez komplikacji. Muszę leżeć bo plamię. Termin według owulacji wypadałby mi na 09.10.11