reklama
repetka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Przyszlam poznac sie na Wasz watek Dopiero teraz odkrywam zakatki forum mam z UK! O sobie moge powiedziec tyle, mam ukonczone 24 lata, do 25 jeszcze kawal drogi, ale to juz w tym roku Jestem mama Jasia, nazywanego przez nas Jajkiem, lub panem Jajecznym, ktory pare dni temu ukonczyl 3 miesiace zycia Mieszkamy w Basildonie, w hrabstwie Essex, na wschod od Londynu. Odkad siedze na macierzynskim doskwiera mi czasem samotnosc wiec milo by bylo poznac mamy z mojej okolicy, i nie tylko Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i milego weekendu zycze
J
jestemEwa
Gość
Jestem Ewa, jak mozna się domyslic po nicku Mam osmiomiesieczna coreczke Gosie. Interesuje sie historia i jestem na ostatnim roku studiow. Przyjechalam do UK na stypendium uniwersyteckie i planuje tu zostac Oryginalnie pochodze z Torunia, gdzie spedzilam cale dziecinstwo :-)
Witam i ja 30 urodziny mam już za sobą...w ubiegłym roku To również w ubiegłym roku przeprowadziliśmy się do UK, mieszkamy koło Liverpoolu. Mam 3-letnią Córę, a teraz zanosi się jej na rodzeństwo. Jestem jeszcze lekko zdystansowana do tematu z racji tutejszej opieki medycznej, a w zasadzie jej braku, co przy książkowej ciąży przechodzi niezauważone. Ja jednak lecząc się na niedoczynność tarczycy, mam uzasadnione powody twierdzić, że mój problem, na tą chwilę jest niebezpiecznie ignorowany.
Co jeszcze o mnie? W PL pracowałam w księgowości, od przyjazdu tutaj, obrosłam w piórka i zostalam kurą domową, bo Córa rozpoczęła przedszkole dopiero w styczniu. W międzyczasie zaplanowaliśmy drugie dziecko i tak jakoś moje siedzenie w domu może się przeciągnąć. Ciężko wytrzymać, no ale, priorytety...;-)
Co jeszcze o mnie? W PL pracowałam w księgowości, od przyjazdu tutaj, obrosłam w piórka i zostalam kurą domową, bo Córa rozpoczęła przedszkole dopiero w styczniu. W międzyczasie zaplanowaliśmy drugie dziecko i tak jakoś moje siedzenie w domu może się przeciągnąć. Ciężko wytrzymać, no ale, priorytety...;-)
reklama
Podziel się: