aninaka
Fanka BB :)
Witam nową lutówkę i w dodatku Poznaniankę;-)
ha, mamy chyba ten sam termin porodu może spotkamy się w lutym na porodówce (chociaz jeszcze nie wiem, gdzie rodzić).
PS. Pozdrawiam Was i Wasze brzusie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam nową lutówkę i w dodatku Poznaniankę;-)
Witam i spokojnej ciązy życzę:-)Cześć To już oficjalnie, z avatarkiem i suwaczkiem: WITAM Was lutówki:-)
Mieszkam w Poznaniu, aktualnie staram się skończyć pisanie pracy mgr (zamiast tego przesiaduję w internecie a potem jestem na siebie zła...). Jestem teraz w 20 tygodniu i czekam na moją kochaną córeczkę
Cześć To już oficjalnie, z avatarkiem i suwaczkiem: WITAM Was lutówki:-)
Mieszkam w Poznaniu, aktualnie staram się skończyć pisanie pracy mgr (zamiast tego przesiaduję w internecie a potem jestem na siebie zła...). Jestem teraz w 20 tygodniu i czekam na moją kochaną córeczkę
Siuniab a czemu masz sentyment do Żabek? ja mam bo naszą bumkę tak nazywamy