reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wypadanie włosów

reklama

Załączniki

• Screenshot_2022-07-26-07-03-32-40_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
    Screenshot_2022-07-26-07-03-32-40_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
    190,2 KB · Wyświetleń: 69
Brałam vitapil. Widziałam różnice po około 3 miesiącach stosowania 😊
Mnie bardzo na włosy pomógł Olejek Hasna, znakomity no i ma naturalny skłąd. Zamawiam go w sklepie PAchnąca Kraina
Mam coś co jest moim zdaniem mega hitem.
Moja mama miałam łupież Gilberta i praktycznie cala wylysiała, a teraz ma czypryne jak nigdy. Dodatkowo stosowała to w trakcie radioterapii i włosy jej w ogóle nie leciały
Mój fryzjer poleca tą
Ogormnie wam dziękuję za polecenie konkretnych produktów.
Na razie zaopatrzylam się w karton witamin które wybralam po zapoznaniu sie ze składami, przyswajalnością i zapotrzebowaniem. Kupilam tez wspomniany olej i wcierkę, no i działam. Poczytam o produktach ktore polecilyscie. Jezeli moje sposoby nie przyniosą efektu spróbuję waszych polecajek. Wczoraj umowilam sie na mezoterapię. Moze ktoras z was próbowała? Albo znacie jakieś opinie?

reklama
Hej, ja kilka tygodni temu kupiłam sobie suplement Merz Spezial i muszę przyznać, że mnie to uratowało. Wcześniej kupowałam jakieś ziołowe tabletki w aptece, ale żadnych efektów. Tutaj w końcu zaczyna się coś dziać na mojej głowie. No i dodatkowy plus to że mam teraz też dużo mocniejsze pazury 🤣 Polecam Ci spróbować i trzymam kciuki ☺️

Do góry