reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstawiamy sie.

Boshhhhe jak cudownie, że mamy kolejną mamusię.
Gratuluję synka!
Deficyt przyszłych żon mamy:tak:ale wszystkie sa w tej szczęśliwej sytuacji, że będą mieć wspaniałe śniezynko -teściowe ( bo przeciez teściowa=wróg :D )
Mało się starały te lodóweczki nasze...
Swoją drogą to ciekawe co ja jutro na usg zobaczę :-)
Może kroczek???;-):-) Będę trzymać kciuki;-):-):tak:

reklama
Żabeczko, (ehhh mam sentyment do żabek hihih) serdecznie witamy w naszym gronie :) Spokojnej ciąży życzę i pisz do nas jak najczęściej bo im nas więcej tym lepsza zabawa :)

Cześć:) To już oficjalnie, z avatarkiem i suwaczkiem: WITAM Was lutówki:-)
Mieszkam w Poznaniu, aktualnie staram się skończyć pisanie pracy mgr (zamiast tego przesiaduję w internecie a potem jestem na siebie zła...). Jestem teraz w 20 tygodniu i czekam na moją kochaną córeczkę:)

Mieszkam w Poznaniu, aktualnie staram się skończyć pisanie pracy mgr (zamiast tego przesiaduję w internecie a potem jestem na siebie zła...). Jestem teraz w 20 tygodniu i czekam na moją kochaną córeczkę:)

Witam i serdecznie zachęcam do pisania :-)

reklama

Witam nową lutówkę i w dodatku Poznaniankę;-)

Do góry