reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstawiamy sie.

reklama
MADRALA...haha...do czego ci sie kuzwa przydadza ...przeciez ksiazki nie piszesz o ans nie???haha.

a skąd wiesz... kiedyś miałam zamiar napisać jakieś coś, może być i o Was tylko wtedy wyjdzie niezłe tomiszcze :tak:
a Ty się zachowuj i dawaj dane, my nie z KGB (chyba:-p) jesli już to mamy więcej wspólne z KTG :-D

a skąd wiesz... kiedyś miałam zamiar napisać jakieś coś, może być i o Was tylko wtedy wyjdzie niezłe tomiszcze :tak:
a Ty się zachowuj i dawaj dane, my nie z KGB (chyba:-p) jesli już to mamy więcej wspólne z KTG :-D

haha wariatka...tylko jak bedziesz pisac o mnie to ja prawa autorskie sobie teraz rzycze....just so u know:p rofl

Imię - Agnieszka
Wiek -(1984r) 25 lata
Stan cywilny - najszczesliwsza mezatka na tej planecie :)
Liczba dzieci - 0 (pierwsza ciąża)
Zwierzaki - 2 piesy haha fotki w albumie(black lab-w tej chwili bardzo chory a tylko 4 miechy ma) i rough collie...1 rok troublemaker

Miejscowość - Ciechanow/Boise
Hobby - Książki, video games, cardmaking, duzo tego

Przewidywana data porodu - 18 luty

i masz babo placek:p

haha wariatka...tylko jak bedziesz pisac o mnie to ja prawa autorskie sobie teraz rzycze....just so u know:p rofl

Imię - Agnieszka
Wiek -(1984r) 25 lata
Stan cywilny - najszczesliwsza mezatka na tej planecie :)
Liczba dzieci - 0 (pierwsza ciąża)
Zwierzaki - 2 piesy haha fotki w albumie(black lab-w tej chwili bardzo chory a tylko 4 miechy ma) i rough collie...1 rok troublemaker

Miejscowość - Ciechanow/Boise
Hobby - Książki, video games, cardmaking, duzo tego

Przewidywana data porodu - 18 luty

i masz babo placek:p

nie mam placka tylko dane babo :-p i w ogóle to jesteś jedną z najszczęśliwszych mężatek na tej planecie, bo poza mną to na forum co najmniej ze dwie się jeszcze znajdą:-pwięc sobie nie przywłaszczaj tytułu:-pa cardmaking to co to jest??jakie karty??(wyjaśnij, bo nie mogę mieć nieścisłości w książce:-p)

LOL no to robisz kartki zamiast kupowac w sklepie czy to na slub czy to na urodziny wujka Zdzicha czy imieniny ciotki Stachy czy na swieta...no na kazda okazje mam te swoje magiczne przyzady i sama robie kartki...bajeeeeczne...ale ostatnio czasu ni ma:p

aa myślałam że może robisz jakieś fałszywe karty do gry :-p a takie rtobione własnoręcznie kartki są śliczne, uwielbiam!!tylko ja do tego mam dwie lewe ręce:-(

tey Gibaga a Ty wiesz pipencjo, że mamy termin porodu na ten sam dzień? No to będzie poród synchroniczny hahahah. A propos, dopiero teraz (zasługi proszę przypisać AGNIESZCE bo gdyby nie ona to pewnie bym tego nie wyczaiła) się kapłam że źle podałam moją datę porodu... Bo chyba podawałam 17 luty i pewnie na liście też tak jest... MAMO SÓWKO... zmienisz mnie na 18 lutego słonko? Plissss :)

TYGRYNKA Cardmaking... tey weź nie rób popeliny, nie wiesz co to jest? Aaaaaa, kumam tak piszesz, żeby małż się nie kapnął :p Dobra nic małżowi nie powiemy, w końcu trzeba kultywować solidarność jajników :p No, a przecież Cardmaking to ulubione zajęcie każdej kobiety czyli..................... robienie zakupów z użyciem karty męża hahahahah

:)

Ostatnia edycja:
reklama
TYGRYNKA Cardmaking... tey weź nie rób popeliny, nie wiesz co to jest? Aaaaaa, kumam tak piszesz, żeby małż się nie kapnął :p Dobra nic małżowi nie powiemy, w końcu trzeba kultywować solidarność jajników :p No, a przecież Cardmaking to ulubione zajęcie każdej kobiety czyli..................... robienie zakupów z użyciem karty męża hahahahah

:)

heheh dobreee :-D:-D:-D niestety małż wie że ja wiem, raz jeden jedyny i chyba ostatni popełnił ten błąd i dał mi kartę na zakupy... nieskromnie powiem, że poszło prawie 2 tysiące w 4 godziny i szczerze powiem, że poza paroma ciuchami nie wiem na co!!Pamiętam tylko, że na wszystko miałam wytłumaczenie, a na to co nie miałam to wciskałam, że to na romantyczny wieczór który mu szykuje:-D:-D:-D

Do góry