reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstaw się :)

reklama
Cześc dziewczyny :)
Skaczę tak z tematu na temat i dopiero teraz zauważyłam, że powinnam sie przedstawić.

Nazywam sie Agnieszka, mam 29 lat, termin na 9 grudnia 2010, to moja pierwsza ciąża :). Staraliśmy sie pół roku. Bedziemy mieli syna :), Mateusz lub Emil.
Byłam przekonana, że bedzie dziewczynka, ale jest chłopak. Ważne żeby był zdrowy :)

Bardzo spodobał mi się tekst sarki "Co wy z tymi córeczkami, zobaczycie jak sie zakochacie w małych jajcochach" Jajcochy są kochane :)

Pozdrawiam :):-D

mamolka jednak na styczeń. Na innym wątku przeczytałam,ze dzidzius ma sie urodzić w styczniu.

Antoś wg miesiączki na świecie pojawi się 10.12.2010 :-) Ale ja mam przeczucie że chyba będzie kilka dni szybciej :-)
A mama lat 26 skończone ;-) ale mo9ich kg nie podaję bo sama się przeraziłam po wtorkowej wizycie u gin .....

A propo tych jajeczek powyżej

tzn "
Bardzo spodobał mi się tekst sarki "Co wy z tymi córeczkami, zobaczycie jak sie zakochacie w małych jajcochach" Jajcochy są kochane :)"

to ja mam świeżą fotę z usg właśnie z nimi i normalnie nikt nie wierzy że taki mały Antoś ma takie duże......l

przesłałabym ją tutaj ale nie wiem jak

mielonka71 witaj wśród grudniówek :) Kiedyś jednak z matek powiedziała mi, że w ciąży zawsze się czuje że dziecko urodzi się przed terminem a ono jak na złość przeważnie wychodzę po terminie ;) Oczywiście życzę ci szybkiego rozwiązania w grudniu :) Udzielaj się na forum, pisz co u was - i nie bój pochwalić się wagą bo w końcu każda z nas przeżywa kryzys gdy wchodzi na wagę :)

reklama
witam ciepło:-) z opóźnieniem zajrzałam na ten wątek, już wcześniej zdążyłam popisac na innych:zawstydzona/y: spieszę naprawić błąd i już się przedstawiam: asia, może najmłodsza tu stażem, za to pewnie jedna z najstarszych wiekiem - 32 lata, mam 3-letnią córeczkę, to moja trzecie ciąża -i będzie synek:-D termin na 23 grudnia. Mąż ma 36 latek, mamy tez psa:happy:
pozdrawiam

Do góry