reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstaw się :)

Witam serdecznie ciężarówki:)

Mam na imię Karolina w lipcu kończe 28 latek, jestem mężatką od 3,5 lat . Staralismy się z męzem o maleństwo prawie 10 miesięcy i wreszcie wymarzone dwie kreseczki zobaczylam w lutym :)) To bedzie nasze pierwsze dziecko. Termin mam na 14 października :) Pazdziernik bedzie najszczesliwszym miesiacem chyba dla nas wszystkich:)
Tak poza tym to mieszkam w Irlandii no i jak wiadomo jest tu inna opieka ale to moze na innym wątku :) Pozdrawiam wszystkie kobietki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć jestem Ewelina mam 23 lata mieszkam w małej miejscowości w okolicach Krzeszowic. Jestem szczęśliwą żoną od prawie 2 lat. Ksawery będzie naszym pierwszym dzieckiem. Termin mam wyznaczony na 14 października. Pozdrawiam

Witam wszystkie pażdziernikowe mamy;
Mam na imię Ola, 24 lata, obecnie mieszkam w Tanowie. Jerzy Andrzej (o ile na usg pan doktor się nie pomylił ;)) to będzie nasze pierwsze maleństwo. Termin mam wyznaczony na 22 października.
Pozdrowionka!

Cześć

Jestem Asia mam 25 lat od roku jestem szczęśliwą mężatką a od 20 tycznia oczekujemy naszego pierwszego maleństwa. Wiemy już że będzie to chłopiec Adaś ;-)

Hey

Mam na imie Dagmara, mam 21 lat i prawdopodobnie 24 pazdziernika zostane mamusia Wiktorii. Mieszkam w Tarnowie a od wrzesnia w Krakowie...obecnie umieram z nudow i bardzo bym chciala korzystac z pieknej pogody a podobno to jest bardzo szkodliwe...

Hej dziewczynki
Mam na imię Monika i jestem z małego miasta na górnym śląsku - Lublińca.
Mój termin jest na 2 października wyznaczony - i oczekuję Wanessy :D

p.s. Dagusia Mamusia : piękna pogoda nie jest szkodliwa .. poprostu nie powinnaś leżeć plakiem na słońcu co każdemu może zaszkodzić :) Ale ja osobiście uwielbiam upały które były .. nawet powyżej 30stopni mi nie przeszkadzały .. bo leżę sobie na ławeczce na działce w cieniu i wzdycham jak mi cudnieeee ... :D
Pozdrawiam

Hej! Od jakiegoś czasu czytam to podforum i postanowiłam wreszcie sie ujawnić :) Jestem pełną optymizmu mamusią która już nie może się doczekać kiedy kręcąca się w jej brzuszku córcia wreszcie będzie w jej ramionach :)

Witam
Mam na imię Monika lat 29
Od 6 lat mieszkamy w UK
Czekamy na nasze pierwsze dzieciątko a będzie to synek:-))
Termin mam na 15 października już nie mogę się doczekać!!

Cześć;) mam na imię Kasia, jestem z Sosnowca, właśnie skończyłam 28 lat;) Od prawie dwóch lat jestem szczęśliwą mężatką, a 23 października zostaniemy rodzicami Wiktorii;)

reklama
Witam. Mam na imię Ania i jestem z Gorzowa. Mam już grubo ponad 28 lat. Od roku jestem Mężatką i mam już jedno dziecko córkę, a teraz spodziewam się syna-lada dzień.

Do góry