madziara158
Grudzień 2010
No bo każda by chciała taką laleczkę do czesania i ubierania. Ja to wogóle mam braki z dzieciństwa chyba, bo jak kupowałam psa, to warunek był, żeby można go było czesać. No i mam śliczną dziewczynkę Shih Tzu:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bo każda by chciała taką laleczkę do czesania i ubierania. Ja to wogóle mam braki z dzieciństwa chyba, bo jak kupowałam psa, to warunek był, żeby można go było czesać. No i mam śliczną dziewczynkę Shih Tzu:-)
Witam wszystkie Grudnióweczki!
Nareszcie mam nadzieję mi się uda do Was dołączyć. Mam 25lat i będzie to moje pierwsze dziecko. Już wiem że dziewczynka, z czego bardzo się cieszę, ale imienia jeszcze nie wybraliśmy. Termin mam na 16 grudnia, więc mam nadzieję że święra spędzimy w domu.
Pozdrawiam
Córeczka powinna się urodzić 03.12. Planowaliśmy ją od pewnego czasu, ale i tak była dużym zaskoczeniem, bo nie sądziłam, że uda nam się trafić za pierwszym razem.
Pozdrowionka