reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstaw się :)

No bo każda by chciała taką laleczkę do czesania i ubierania. Ja to wogóle mam braki z dzieciństwa chyba, bo jak kupowałam psa, to warunek był, żeby można go było czesać. No i mam śliczną dziewczynkę Shih Tzu:-)

reklama
No bo każda by chciała taką laleczkę do czesania i ubierania. Ja to wogóle mam braki z dzieciństwa chyba, bo jak kupowałam psa, to warunek był, żeby można go było czesać. No i mam śliczną dziewczynkę Shih Tzu:-)

Ja mam kota, ale też chłopaka- więc w domu sami mężczyźni :-)

Czas i mnie sie przedstawić, bo przecież kultura nakazuje a i z przyjemnościa tu zaglądam więc nie chcę być anonimem. Jestem Hania, 26 lat i termin na 15 grudnia.

Witam wszystkie Grudnióweczki!
Nareszcie mam nadzieję mi się uda do Was dołączyć:). Mam 25lat i będzie to moje pierwsze dziecko. Już wiem że dziewczynka, z czego bardzo się cieszę, ale imienia jeszcze nie wybraliśmy. Termin mam na 16 grudnia, więc mam nadzieję że święra spędzimy w domu.
Pozdrawiam:)

Witam wszystkie Grudnióweczki!
Nareszcie mam nadzieję mi się uda do Was dołączyć:). Mam 25lat i będzie to moje pierwsze dziecko. Już wiem że dziewczynka, z czego bardzo się cieszę, ale imienia jeszcze nie wybraliśmy. Termin mam na 16 grudnia, więc mam nadzieję że święra spędzimy w domu.
Pozdrawiam:)

O jak fajnie :) Też mamy wtedy termin i też w Krakowie :) Gdzie będziesz rodzić? Może będziemy się przekrzykiwać na porodówce :)

To i ja zdradzę więcej szczegółów o sobie :-)
Mam na imię Ania, mam 25 lat. Właśnie kończę w pocie czoła studia i po nich zamierzam spędzić troszkę czasu w domu z maleństwem. Córeczka powinna się urodzić 03.12. Planowaliśmy ją od pewnego czasu, ale i tak była dużym zaskoczeniem, bo nie sądziłam, że uda nam się trafić za pierwszym razem.
Pozdrowionka

Córeczka powinna się urodzić 03.12. Planowaliśmy ją od pewnego czasu, ale i tak była dużym zaskoczeniem, bo nie sądziłam, że uda nam się trafić za pierwszym razem.
Pozdrowionka

Tak jest najfajniej :) Nam się udało za drugim razem, ale bez specjalnego celowania, tylko po prostu po rozluźnieniu wcześniejszych "rygorów" ;)
Ale jak mi się okres spóźniał, to ciąża była ostatnią rzeczą, o jakiej pomyślałam (brałam wtedy tabletki, które miały mnie wyprowadzić ostatecznie z zapalenia płuc, a które mogły opóźniać okres). Dopiero po tygodniu Męża tknęło i kupił mi test ciążowy. Potem ja kupiłam drugi i już byłam pewna :)

Powodzenia na studiach :) Warto się sprężyć i zgrabnie skończyć - potem wieczory się taaaak wydłużają :)

witam każdą nową mamuśkę :)

nam się też udało za pierwszym razem - dla mnie szok, ale pozytywny oczywiście. bo tak się nasłuchałam o tym ile niektórzy się starają, że się zaczęłam obawiać. ale jak zrobiłam test to skakałam z radości, że tak łatwo poszło :)

reklama
No to i ja się przedstawię:-) Mam na imię Kasia i chyba jestem jedną ze straszych mamuś tutaj (w październiku skończę 35 lat), ale za to mam o 5 lat młodszego męża:-D. Mamy synka Jacka (5 lat), a teraz czekamy na Igora (imię autorstwa starszego brata). Dwa lata temu przeszłam operację usunięcia większości narządów związanych z rodzeniem dzieci: 1,5 jajnika i trochę macicy i bardzo się zdziwiliśmy - łącznie z moją lekarką - widząc na teście dwie kreski... Ciężko powiedzieć: wpadka czy cud?:-) Ale cieszymy się i bardzo już czekamy na grudzień.

Do góry