Natalia1208
Fanka BB :)
Bb
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie. Prawda jest taka że zawsze będzie "coś" żeby tego dziecka nie puścić do żłobka czy przedszkola. A im szybciej się zaklimatyzuje z dzieciakami tym lepiej dla niej myślę pod względem rozwojowym oczywiście i swoją drogą nie rozumiem pretensji męża skoro tak się umówiliście....A jaki powod jest tego, bo tak wygodniej ? Mysle, ze dla własnego zdrowia lepiej isc na pol etatu chociaż na start. Później tez bedzie ci ciezko ruszyc do pracy, bo przedszkole, bo dziecko choruje itp
Nie zgadzam się ze sformułowaniem „zostawić dziecko”. Dziecko można zostawić w oknie życia lub przytułku a nie z nianią, tatą, babcią czy w żłobku.Piszesz, że ustalił iść, że zostaniesz z dzieckiem w domu więc czemu teraz nagle to jest problem, zwłaszcza że chyba to była wspólna decyzja. Jak urodził się mój starszy syn też podjęliśmy taką decyzję, po prostu nie umiałam i nie chciałam go zostawić, dodam że urlop macierzyński wtedy trwał o ile dobrze pamiętam 20tygodni. Jakoś przetrwalismy ten czas na jedynej pensji, jasne, że bywało ciężko ale nie żałuję. Warto było.