Bardzo ci DziękujęNie wiem na internecie różne rzeczy piszą , ja już się przekonałam żeby nie wierzyć we wszystko co pisze w internecie. Naprawdę zamiast to czytać i dokładać sobie do głowy i się zadręczać umówić się do lekrza na prywatnie porządnego którego zleci inne badania i rozpozna schorzenie. Tu nikt nie da ci jasnej i rzetelnej odpowiedzi , twoj opis plamki itp ktoś z forum w pisze w google i , powie , że masz to czy to, i tylko nie potrzebnie cię nastraszy a ty niepotrzebnie będziesz się dołować .nikt nie jest tu lekarzem i tak naprawdę nie ma pojęcia. Naprawdę umów się do lekarza i nie zwlekaj
reklama
U
użytkowniczka_e
Gość
I naprawdę nie przejmuj się tym , że ktoś napisał że masz raka. Bo wierzę , że nie. W internecie jakiekolwiek wpiszesz objawy wyskakuje rak. Wpisz że boli cię palec rak kości. Boli głowa guz. Naprawdę nie czytaj wszystkiego na google. Bo tylko lekarz da ci jasna odpowiedź . Jeśli jesteś wierząca polecam modlitwę. Życzę ci zdrowiaBardzo ci Dziękuję
U
użytkowniczka_e
Gość
Mam nadzieję że to jednak nie to.... zobaczymy
Otóż to już napewno wyniku z morfologia by coś pokazały i ob.Przecież chyba to nie musi być od razu rak
U
użytkowniczka_e
Gość
Lekko mogło być od przeziębienia , lub od 10 innych rzeczy mi też wyszło , i żyje a wiele chorób przebylam, dlatego nie spekuluj tylko idź do lekarza.Tzn ob było lekko podwyższone
reklama
U
użytkowniczka_e
Gość
A czy jest się w stanie zrobić danie z krwi w kierunku drozdzakow ? Grzybów? Jakieś przeciwciała czy coś?
Podziel się: