U
użytkowniczka_e
Gość
Może tarczycaKiedyś w byłam u laryngologa który stwierdził u mnie "narosl " na gardle dolnym obok strun głosowych myślicie ze to.wszytsko ma coś.wspolnego ze sobą ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może tarczycaKiedyś w byłam u laryngologa który stwierdził u mnie "narosl " na gardle dolnym obok strun głosowych myślicie ze to.wszytsko ma coś.wspolnego ze sobą ?
Tak naprawdę nikt ci nie da tutaj odpowiedzi na to może ci odpowiedzieć tylko lekarz . Do którego lepiej udać się szybciej niż później i żałować , że się zwlekało.Kiedyś w byłam u laryngologa który stwierdził u mnie "narosl " na gardle dolnym obok strun głosowych myślicie ze to.wszytsko ma coś.wspolnego ze sobą ?
Skoro zobaczył narośl czemu nie dał skierowania do dalszej diagnostykiKiedyś w byłam u laryngologa który stwierdził u mnie "narosl " na gardle dolnym obok strun głosowych myślicie ze to.wszytsko ma coś.wspolnego ze sobą ?
Robiłam wszystko ok.Może tarczyca
Skoro twierdził że wszystko tym bardziej powinien dać , nie rozumiem jego podejścia . Najlepiej skonsultować to wszystko z dobrym chirurgiemNo właśnie nie dał powiedział.ze to może być wszystko od jakichś polipów po jakieś brodawki guzków śpiewaczych
Nie wiem na internecie różne rzeczy piszą , ja już się przekonałam żeby nie wierzyć we wszystko co pisze w internecie. Naprawdę zamiast to czytać i dokładać sobie do głowy i się zadręczać umówić się do lekrza na prywatnie porządnego którego zleci inne badania i rozpozna schorzenie. Tu nikt nie da ci jasnej i rzetelnej odpowiedzi , twoj opis plamki itp ktoś z forum w pisze w google i , powie , że masz to czy to, i tylko nie potrzebnie cię nastraszy a ty niepotrzebnie będziesz się dołować .nikt nie jest tu lekarzem i tak naprawdę nie ma pojęcia. Naprawdę umów się do lekarza i nie zwlekajA co to jest ten brodawczak ? Bo polipy to już doczytałam