Magdalenka16
Fanka BB :)
Bo co lekarz to inna opinia i diagnoza. Tylko diagnoza na podstawie mojego opisu i badań które sama wykonałam.. byłam już u 3 i pojechałam do 4. Tez nie kazał mleka zmieniać bo wg niego to nie alergia tylko niedojrzały układ. Dokąd mam czekac na poprawę to on na to ze może do 4 mca może do 6 mca. ... a ja sobie mysl3 ze może nigdy.. już jestem skołowana taka. Mówię lekarzom ze ma problem z kupka mi bo sam nie może zrobić i musze mu pomóc to wszyscy mówią ze tak może być. Nosz ręce opadają! Wg nich jest ok bo ładnie wygląda i coś tam przybiera. Mało bo mało ale coś. Jak mowie ze czasami podczas jedzenia widać jakby bolał go brzuszek i nie może bąka puścić i przerywa jedzenie i juz więcej nie chce to tez mówią ze tak może być i jak dojrzeje układ pokarmowy to Będzie dobrze.Jak w nocy się częściej wybudza to może znaczyć, że nadrabia brakujące ilości z dnia. Dzieci karmione piersią tak mają, może na mm też. Czyli nie dajesz jednak żadnego mleka specjalnego typu pepti czy neocate? Czemu tak?