reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

no problem z tymi frędzlami właśnie, szwagierka mwóiła niby, że u nich facet w sklepie mial dosatć a w weekend mamy byc w Śremie, to zajedziemy tam i zobaczymy, moze akurat będą

reklama
najwyżej zrób sama z zakrętki od butelki i wstązeczek.nasza sąsiadka tak zrobiła razem z wnuczką się bawiły i ma super naprawdę.
dobrałą nakrętkę plastikową do rączek roweru zrobiłą dziurkę pośrodku i przetykały wstążeczki- podwójne ( jedna długa złożna na pół po długości i ta niby pętelka była od wew strony) i później te pętelki związał nitką by nie wyciągneły się na zwetnątrz.

a ja muszę teraz kupić Szymkowi ochraniacze na kolana i łokcie bo widziałwczoraj po południu jak chłopiec miał coś takiego ubrane i on też chce.

Śliczna ta porcelana!! moje dzieci pisały wczoraj. i oczywoiście największy problem ze Stachem, bo on nigdy nie chce niczego co gdzieś zobaczył, tylko zawsze na pytanie co by chciał dostać, wymyśla dziwne rzeczy. Np. tym razem marzy o takim rycerzu co ma w buzi latarkę i tak by mógł świecić tą latarką i w nocy z nim przychodzić do nas do łóżka. Oczywiście narysował pięknego tego rycerza, a proszony o inne rysunki, twierdził, że już nic więcej nie chce. W końcu dziś rano się obudził, nawet cześć mi nie powiedział, tylko pobiegł dokończyć rysunek. Jak zobaczyłam efekt końcowy to myślałam że z krzesła spadnę.; Staś narysował pasek do spodni, bo niektóre spodnie mu spadają i dlatego marzy o pasku!!!

Ewka chce, podobnie jak Oliwka różne akcesoria do lalki. Począwszy od nocnika, poprzez leżaczek, krzesełko do karmienia, huśtawkę, a później jeszcze pralkę, deskę do prasowania...

Katarzyna chce boomboxa, czapkę smerfetkę, bluzkę z Hanna Montaną lub H2O, grę "tajemnice dziewczyn"

A Rafał od nas dostanie rower, bo i tak musi mieć, a więcej to nie wiem co chce bo się z nim pokłóciłam i nie gadamy...

Kasiad widziałam taki zestaw kiedyś w Tesco cała półka w tej tematyce była kończąc na mp3 kamerach itp.

oj Szymek dziś zacznie malować bo wczoraj moja mama była w Gdańsku na targach przedszkolaka i przesłała nam zdjęcie mikołaja z elfem jak siedzi z nim na saniach no i Szymek stwierdził że ma mało czasu skoro już mikołaj przyjechał po listy.

naszczęście ma już sprecyzowane życzenia. Mikołajki mamy już schowane mega dinozaura spinozaura którego zawsze oglądał w smyku przez szybę w gablocie. a co do gwiazdki moja mama kupiła kiki Ryki my kupimy mu latopa tylko teraz trzeba poszukać odpowiedniego by wyraźnie mówił i coś go uczył. ciocia dostała zadanie kupić pistolet na strzałki z rzepami zestaw dla dwojga, a drudzy dziadkowi i ciocia z wujkiem hmmm coś muszę dla nich wykombinować.

reklama
od moich rodziców Hubek ma dostac tez laptopa własnie i oczywiście my mamy wybrac który i kompletnie nie wiem, bo zadnego nie widziałam jeszcze na zywo:sorry2:
narazie mam w opcji wybrane takie:
KOMPUTER EDUKACYJNY LAPTOP J. POLSKI FISHER-PRICE (1271587959) - Aukcje internetowe Allegro
LAPTOP MAŁEGO ODKRYWCY TREFL VTECH MÓWI I UCZY (1273163804) - Aukcje internetowe Allegro
bb* super LAPTOP MYSZKA MIKI * COBI wiek 4+ KURIER (1271082029) - Aukcje internetowe Allegro
najbardziej skąłniam sie ku fisher price, jakos tak wizualnie mi sie najbardziej widzi, ale moza któraś z was posiada juz jakis i jest zadowolona:confused: prosze o poradę:tak:

a restza to pewnie bedą zestawy lego - Hubkowi sie marzy wielki dźwig na budowę, i playmobil, bo w gazetce juz wybierał, że chce miec m.in. karetke, teraz tylko pozostaje wybrać co i jak, a wybór jest ogromny wiec kompletnie nie wiem co:-D

Do góry