reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

agusia to świetna gra my jej nie mamy ale jak idziemy na odwiedziny do Szymka kuzyna ma 7 lat i wersję de lux tylko nie pamiętam która wersja to Szymek się bawi.no co do 9 latka hmmm to zależy pewnie od każdego indywidualnie.w carefurze są te gry ale ceny nie wiem i napewno jest też wersja mini jakiejść innej firmy po 19,99.

polecam sudocu dla dzieci wtedy z 9 latkiem na pewno się pobawi bo to od 4 lat pierwsze sudocu to układanie obrazków i tak stopień się zwiększa aż do cyferek.koszt ok 100zł.

reklama
Dziewczyny,pomóżcie mi znależc takie ksiazki dla dzieci,co zamiat niektórych słów w zdaniach sa obrazki i dziecko czyta razem z rodzicem,tzn.sledzi tekst i w odpowiednim momencie mówi słowo...chyba jasno napisałam...heeeelp....Może któraś ma i poda tytuł,albo zna miejsce,gdzie mozna kupic.

jest taka seria z Kubusiem Puchatkiem, wyd. Egmont, zamiast słów są rysunki, a w środku naklejki, które dziecko może poprzyklejać w odpowiednim miejscu i czytać z mamą choć nie zna słów, bo widzi co ma powiedzieć, ja kupowałam w kiosku ruchu, a kiedyś i w Realu. Format połowa A4.

Dziewczyny,pomóżcie mi znależc takie ksiazki dla dzieci,co zamiat niektórych słów w zdaniach sa obrazki i dziecko czyta razem z rodzicem,tzn.sledzi tekst i w odpowiednim momencie mówi słowo...chyba jasno napisałam...heeeelp....Może któraś ma i poda tytuł,albo zna miejsce,gdzie mozna kupic.

Emilka ma :

"Akademia Rymowania przy pomocy Naklejania " Wiesław Drabik - Zwierzaki z zagrody , Zwierzaki z Lasu , Zwierzaki z Zoo takie http://www.bajeczki.net/akademiarymowania.htm

i wyklejanki - "Złotowłosa i trzy niedzwiadki" potem jest Bambi , Czerwony Kapturek Księga dzungi , Pinokio Trzy świnki Kopciuszek Kot w butach Jasio i pnącza Fasoli o dokładnie takie : Z�otow�osa i trzy nied�wiadki Wyklejanki - Van Gool - atrakcyjna cena, opis ksi��ki, recenzje i opinie - Wysylkowa.pl

w tym i w tym jak pisze Miśka samemu się nakleja obrazki a potem można czytać :tak:pytaj w kioskach lub sklepach papierniczych :)

Dzięki dziewczyny,Jestescie wielkie.Kubie sie spodobała taka ksiązka i teraz szukam.Muszę do Empiku zajrzec jeszcze.

ja właśnie kubuśnia puchatak kupiłam w empiku jakiś czas temu i napewno możesz poszukać na hali w jakimś hipermarkecie.

Kasiad potem zainstaluj singstara- darmowy program do karaoke na komputer i mała będzie mogła śpiewać, a zresztą jest to świetna rozrywka dla całej rodziny, bo widzisz czy śpiewasz czysto czy nie i dostajesz ocenę. oczywiście wybiera się też stopnie trudności, no i są też w liście piosenek, piosenki dla dzieci.

reklama
Do góry