reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

agusia to świetna gra my jej nie mamy ale jak idziemy na odwiedziny do Szymka kuzyna ma 7 lat i wersję de lux tylko nie pamiętam która wersja to Szymek się bawi.no co do 9 latka hmmm to zależy pewnie od każdego indywidualnie.w carefurze są te gry ale ceny nie wiem i napewno jest też wersja mini jakiejść innej firmy po 19,99.

polecam sudocu dla dzieci wtedy z 9 latkiem na pewno się pobawi bo to od 4 lat pierwsze sudocu to układanie obrazków i tak stopień się zwiększa aż do cyferek.koszt ok 100zł.

reklama
Dziewczyny,pomóżcie mi znależc takie ksiazki dla dzieci,co zamiat niektórych słów w zdaniach sa obrazki i dziecko czyta razem z rodzicem,tzn.sledzi tekst i w odpowiednim momencie mówi słowo...chyba jasno napisałam...heeeelp....Może któraś ma i poda tytuł,albo zna miejsce,gdzie mozna kupic.

jest taka seria z Kubusiem Puchatkiem, wyd. Egmont, zamiast słów są rysunki, a w środku naklejki, które dziecko może poprzyklejać w odpowiednim miejscu i czytać z mamą choć nie zna słów, bo widzi co ma powiedzieć, ja kupowałam w kiosku ruchu, a kiedyś i w Realu. Format połowa A4.

Dziewczyny,pomóżcie mi znależc takie ksiazki dla dzieci,co zamiat niektórych słów w zdaniach sa obrazki i dziecko czyta razem z rodzicem,tzn.sledzi tekst i w odpowiednim momencie mówi słowo...chyba jasno napisałam...heeeelp....Może któraś ma i poda tytuł,albo zna miejsce,gdzie mozna kupic.

Emilka ma :

"Akademia Rymowania przy pomocy Naklejania " Wiesław Drabik - Zwierzaki z zagrody , Zwierzaki z Lasu , Zwierzaki z Zoo takie http://www.bajeczki.net/akademiarymowania.htm

i wyklejanki - "Złotowłosa i trzy niedzwiadki" potem jest Bambi , Czerwony Kapturek Księga dzungi , Pinokio Trzy świnki Kopciuszek Kot w butach Jasio i pnącza Fasoli o dokładnie takie : Z�otow�osa i trzy nied�wiadki Wyklejanki - Van Gool - atrakcyjna cena, opis ksi��ki, recenzje i opinie - Wysylkowa.pl

w tym i w tym jak pisze Miśka samemu się nakleja obrazki a potem można czytać :tak:pytaj w kioskach lub sklepach papierniczych :)

Dzięki dziewczyny,Jestescie wielkie.Kubie sie spodobała taka ksiązka i teraz szukam.Muszę do Empiku zajrzec jeszcze.

ja właśnie kubuśnia puchatak kupiłam w empiku jakiś czas temu i napewno możesz poszukać na hali w jakimś hipermarkecie.

Kasiad potem zainstaluj singstara- darmowy program do karaoke na komputer i mała będzie mogła śpiewać, a zresztą jest to świetna rozrywka dla całej rodziny, bo widzisz czy śpiewasz czysto czy nie i dostajesz ocenę. oczywiście wybiera się też stopnie trudności, no i są też w liście piosenek, piosenki dla dzieci.

reklama
Do góry