reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Emilka u kuzyna na 12 jeździła i kolanami do kierownicy dosięgała i nie mogła skręcać przez to ;) ale 16 dla Hubka Rosmerta Ci nie polecam bo Emilka teraz ma i jej ciężko pedałować bo dosięgać dosięga ale jednak większy rower wymaga większego wysiłku

teraz taka pogoda że czekamy aż będzie okazja na dłuższe spacery na rowerku może nabędzie wprawy

no własnie muszę zmierzyć kołą w rowerku Szymka co dostał na 2 latka ale jakoś do dziś nie chce nawet na nim siedzieć UWAGA o to wytłumaczenie
- bo pupa boli woli swój stary rowerek trzy koła pedały w przednim kole ale za to siedzenie jak fotel tylko nie idzie nim pedałować bo przeskakuje pedał nie wiem nawet dlaczego.

rower to super prezent.
jak znajdę na allegro tą grą to wkleję link.

znalazłam: http://aukcjewp.wp.pl/item1010191823_moje_pierwsze_zgadnij_kto_to_hasbro_poznan.html

Ostatnia edycja:
no własnie muszę zmierzyć kołą w rowerku Szymka co dostał na 2 latka ale jakoś do dziś nie chce nawet na nim siedzieć UWAGA o to wytłumaczenie
- bo pupa boli woli swój stary rowerek trzy koła pedały w przednim kole ale za to siedzenie jak fotel tylko nie idzie nim pedałować bo przeskakuje pedał nie wiem nawet dlaczego.

rower to super prezent.
jak znajdę na allegro tą grą to wkleję link.

znalazłam: Moje pierwsze Zgadnij kto to? HASBRO POZNAN (1010191823) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

O dzięki Karola,podoba mi sie ta gra.

fajna fajna, kuzynka Hubcia ma taką, ale wiadomo, jak przy kazdej grze trzeba z dzieciaczkami siedzieć:-)

bylismy przymierzac taki rowerek ROWEREK BMX MEXLLER 16 " Z PAŁĄKIEM 2010 (1026700765) - Aukcje internetowe Allegro
i bez problemu sięga do pedałkow i nawet sobie radzi z małą pomocą, kwestia wprawy myślę :tak: chyba sie zdecydujemy na taki, najwyzej w tym roku po prostu bedzie sie oswajał z nim (jest lekko strachliwy:sorry2:), z nasza pomoca pojeździ a na przyszły rok bedzie już smigał sam

no właśnie ja chyba muszę taką nakładkę żelową kupić na siodełko może wówczas rower będzie w użyciu.

no warto spróbowac KArola :tak:

nie wiecie gdzie bym mogła dostac takie frędzle co sie przy kierownicy wiesza?? moje dziecko jest zachwycone nimi i chce koniecznie takie miec przy rowerku a ja tylko dziewczęce rózowe znalazłam a przy rowerkach niektórych chłopięcych tez widziałam. i nie wiem jak mam tego szukać:sorry:

kiedyś były w Auchan ale głupia nie kupiłam a teraz tez nie mogę dostać
wczoraj pytałam w rowerowym i pani mówiła ze dostają tylko wyliczona ilość sztuk ale ma podpytać w hurtowni )mam zajść się spytać ;))
sarka tez oszalała na punkcie tych frędzli

ja widziałam na allegro ale fioletowo rózowe i pomarańczowe potem jak w google wpisałam to wyszły sklepy rowerowe ale wszystkie mają różowe ...chciałam pomóc ale nie udało sie ;-)

reklama
Ja nie mam pojęcia, gdzie można kupić takie frendzelki do kierownicy. My kupiliśmy razem z rowerem i narazie jeszcze są hehe, choć nie wiem jak długo, bo Oli sukcesywnie wyrywa po jednym jak jeździ.
Co do kół to Oli na 16tkach dosięga bez problemu, a na naszych chodnikach krzywych ciężko jej się jeździ. Po markecie natomiast zasuwała na 16tkach bez problemu, więc to kwestia wytrenowania nóg, bo jednak na nierównościach trzeba więcej siły użyć. My mamy do rowerka przytwierdzony pałąk i w razie jakiegoś nierównego terenu pomagam Oliwce popychając ją. Oli ma słabe nogi, bo ciągle chciała jeździć wózkiem, ale w końcu jakiś czas temu wózek schowałam, powiedziałam, że nie działa i teraz do pracy i żłobka (są w tym samym budynku) idziemy na piechotę. Zajmuje nam to 20 minut w jedną stronę. Na początku był bunt, ale wreszcie przyjęła do wiadomości, że wózka już używać nie będziemy.

Do góry