reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Ja mam fisher prica od 2 lat jak nie więcej i jeszcze mu się nic nie stało;-):cool2:(a wiele razy powinno;-))
nie wiem co Ci o nim powiedzieć ..mi się podoba

My nie mamy Fisher Price'a akurat, ale wiadomo - produkują porządny sprzęt :tak:

My od zeszłej Gwiazdki mamy laptopa firmy Clementoni ale nie Myszka Miki, tylko Kubuś Puchatek:
LAPTOP KUBUŚ PUCHATEK CLEMENTONI NYGUS-WAWA (1303227115) - Aukcje internetowe Allegro
Też jest porządny, tyle razy spadł i działa bez zarzutu, myślę, ze ta Myszka Miki to porównywalna jakość i pewnie nie odbiega od Fisher Price'a. Jeśli miałabym się do czegoś przyczepić, to brak podświetlenia ekranu, no i wyświetlacz nie jest kolorowy, choć narzekać nie można, wszystko jest czytelne.
Nie wiem czy ekran Fisher Price'a jest kolorowy i podświetlany :confused:

ten fishera ma ma Szymka kuzynka więc Szymek miał z nim styczność ale jakoś go nie zachwycił.co do wymowy to napewno wyraźnie mówią co do funkcji to jest ich sporo na kilka lat bym powiedziała jeśli oczywiście sama zabawka w sobie nie odejdzie w zapomnienie.

Szymek wybrałsobie zyg zaka widział w smyku w gazetce ja muszę go obejrzeć na żywo. LAPTOP CARS COBI 30 kategori gier POLECAM (1303483870) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
rok temu dostał taki polski laptop ogólnie wizualnie super spadł nie raz i też działa super jest myszka bo wygląda jak prawdziwa a to dla Szymka dośc ważna sprawa, kolorowy i nie potrzebuje naszej asysty. jest w nim pianinko.
Ale ma wielki minus literowanie słabo wyraźne więc już na tym etapie to średnio bo wolę by słszał to wyraźnie i wyraźnie się uczył. jeśli go znajdę to wkleję.
http://aukcjewp.wp.pl/super-laptop-na-mikolaja-i1308702429.html

mi sie ten z wiewiórką podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
ekran podświetlany..ale nie ma kolorów tzn ekran podświetlony na zielono a wsio czarne
dwa poziomy głośności
myszka bardzo fajna

jest kilka funkcji od alfabetu (naciskasz literkę i komputer odczytuje podając wyraz na nią)
potem jest deszcz liter czyli komp pokazuje literkę a ty masz odszukać na klawiaturze
potem muzyka
a ostatni gry dla dzieci bardzo fajne

wymowa...myślę ze dobra ..mówi jakaś pani;-) od zabawek Fishe.ra "znajomy głos"

reklama
Do góry