reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

no problem z tymi frędzlami właśnie, szwagierka mwóiła niby, że u nich facet w sklepie mial dosatć a w weekend mamy byc w Śremie, to zajedziemy tam i zobaczymy, moze akurat będą

reklama
najwyżej zrób sama z zakrętki od butelki i wstązeczek.nasza sąsiadka tak zrobiła razem z wnuczką się bawiły i ma super naprawdę.
dobrałą nakrętkę plastikową do rączek roweru zrobiłą dziurkę pośrodku i przetykały wstążeczki- podwójne ( jedna długa złożna na pół po długości i ta niby pętelka była od wew strony) i później te pętelki związał nitką by nie wyciągneły się na zwetnątrz.

a ja muszę teraz kupić Szymkowi ochraniacze na kolana i łokcie bo widziałwczoraj po południu jak chłopiec miał coś takiego ubrane i on też chce.

Śliczna ta porcelana!! moje dzieci pisały wczoraj. i oczywoiście największy problem ze Stachem, bo on nigdy nie chce niczego co gdzieś zobaczył, tylko zawsze na pytanie co by chciał dostać, wymyśla dziwne rzeczy. Np. tym razem marzy o takim rycerzu co ma w buzi latarkę i tak by mógł świecić tą latarką i w nocy z nim przychodzić do nas do łóżka. Oczywiście narysował pięknego tego rycerza, a proszony o inne rysunki, twierdził, że już nic więcej nie chce. W końcu dziś rano się obudził, nawet cześć mi nie powiedział, tylko pobiegł dokończyć rysunek. Jak zobaczyłam efekt końcowy to myślałam że z krzesła spadnę.; Staś narysował pasek do spodni, bo niektóre spodnie mu spadają i dlatego marzy o pasku!!!

Ewka chce, podobnie jak Oliwka różne akcesoria do lalki. Począwszy od nocnika, poprzez leżaczek, krzesełko do karmienia, huśtawkę, a później jeszcze pralkę, deskę do prasowania...

Katarzyna chce boomboxa, czapkę smerfetkę, bluzkę z Hanna Montaną lub H2O, grę "tajemnice dziewczyn"

A Rafał od nas dostanie rower, bo i tak musi mieć, a więcej to nie wiem co chce bo się z nim pokłóciłam i nie gadamy...

Kasiad widziałam taki zestaw kiedyś w Tesco cała półka w tej tematyce była kończąc na mp3 kamerach itp.

oj Szymek dziś zacznie malować bo wczoraj moja mama była w Gdańsku na targach przedszkolaka i przesłała nam zdjęcie mikołaja z elfem jak siedzi z nim na saniach no i Szymek stwierdził że ma mało czasu skoro już mikołaj przyjechał po listy.

naszczęście ma już sprecyzowane życzenia. Mikołajki mamy już schowane mega dinozaura spinozaura którego zawsze oglądał w smyku przez szybę w gablocie. a co do gwiazdki moja mama kupiła kiki Ryki my kupimy mu latopa tylko teraz trzeba poszukać odpowiedniego by wyraźnie mówił i coś go uczył. ciocia dostała zadanie kupić pistolet na strzałki z rzepami zestaw dla dwojga, a drudzy dziadkowi i ciocia z wujkiem hmmm coś muszę dla nich wykombinować.

reklama
od moich rodziców Hubek ma dostac tez laptopa własnie i oczywiście my mamy wybrac który i kompletnie nie wiem, bo zadnego nie widziałam jeszcze na zywo:sorry2:
narazie mam w opcji wybrane takie:
KOMPUTER EDUKACYJNY LAPTOP J. POLSKI FISHER-PRICE (1271587959) - Aukcje internetowe Allegro
LAPTOP MAŁEGO ODKRYWCY TREFL VTECH MÓWI I UCZY (1273163804) - Aukcje internetowe Allegro
bb* super LAPTOP MYSZKA MIKI * COBI wiek 4+ KURIER (1271082029) - Aukcje internetowe Allegro
najbardziej skąłniam sie ku fisher price, jakos tak wizualnie mi sie najbardziej widzi, ale moza któraś z was posiada juz jakis i jest zadowolona:confused: prosze o poradę:tak:

a restza to pewnie bedą zestawy lego - Hubkowi sie marzy wielki dźwig na budowę, i playmobil, bo w gazetce juz wybierał, że chce miec m.in. karetke, teraz tylko pozostaje wybrać co i jak, a wybór jest ogromny wiec kompletnie nie wiem co:-D

Do góry