reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Ja dokupiłam Emilce dziś baśnie do czytania w sumie było pełniuśko książek i w atrakcyjnych cenach:tak:jakby ktoś chciał zrobić dziecku prezent po świąteczny ;-) to polecam wybrac się do carefura może wszędzie jest taki wybór ;-):tak:

tak że baśnie zamiast 45zł zapłaciłam 19,9zł :tak:

wszystkie ksiżeczki bolek i lolek były z 16zł przecenione na 4,99zł Bolek i Lolek W krainie smoków (951259210) - Aukcje internetowe Allegro :tak:

te książeczki były po 1,99zł
BAMBI - OPRACOWANIE ZBIOROWE

tyle zapamiętałam ale wybór spory;-)

reklama
nie znam tych gier niestety, ale ten Kubuś Puchatek wyglada fajnie, te puzzle zreszta też :tak:

ja moge polecic napewno taka grę SPADAJĄCE MAŁPKI, ORGINALNE Z FIRMY MATTEL, (1039226259) - Aukcje internetowe Allegro kupilismy ją męża chrzesniaczce na urodzinki i zadowolona była i ona (4lata) i cała reszta dzieciaków w róznym wieku, wszyscy w nia grali:-) nawet ciocia Justyna;-):-D

ja tez bardzo polecam ta gre, moje dzieciaki świetnie sie bawia przy niej, w sumie cała rodzinką w nią gramy:tak:

no to ja będę inna.sorry.
co do POSIACZKA napewno nasze malce nie będą grały same nie dadzą rady nacisnąc kapelusza świnki trzeba trochę pomocy. jak dla mnie ogromny plus to Szymek świetnie potrafi nazwać odróznić liczby od 1 do 4 kolory i nauczył się czekania na swoją kolej przy rzucaniu kostką.

co do SPadających małpek to Szymak ma spadające orzechy wiewiórki zasada dokładnie ta sama. Gra owszem fajna zwłąszcza że zasada odwrotna kto najwięcej zdobędzie orzechów wygrywa jednak przygotowanie gry ( ułożenie gałązek) trwa dłużej niż sama gra.

ja widziałam grę w konika na którego trzeba nakładać jakieś rzeczy a on się rusza ale już słszałam że te elementy to jakaś średnia pod względem wyglądu.

no ale podobno fajna gra to ZGADNIJ KTO TO wersja dla takich malców jak nasze.

widzę, że Dzień dziecka za pasem.ja już kupiłam Szymkowi ilustrowaną encyklopedię Dinozaurów i jedziemy do łeby do parku Dinozaurów.

no Karola to czekam potem na wrażenia z wyjazdu do Łeby:tak: - chcielibysmy tam podjechac jak juz bedziemy nad Bałtykiem na wakacjach w lipcu i ciekawa jestem czy warto

mam pytanie: czy wasze dzieciaczki wszystkie daja radę jeździć na rowerkach 16"??:confused: chcemy kupic Hubkowi na dzień dziecka jeden wspolny prezent od wszystkich

no to ja będę inna.sorry.
co do POSIACZKA napewno nasze malce nie będą grały same nie dadzą rady nacisnąc kapelusza świnki trzeba trochę pomocy. jak dla mnie ogromny plus to Szymek świetnie potrafi nazwać odróznić liczby od 1 do 4 kolory i nauczył się czekania na swoją kolej przy rzucaniu kostką.

co do SPadających małpek to Szymak ma spadające orzechy wiewiórki zasada dokładnie ta sama. Gra owszem fajna zwłąszcza że zasada odwrotna kto najwięcej zdobędzie orzechów wygrywa jednak przygotowanie gry ( ułożenie gałązek) trwa dłużej niż sama gra.

ja widziałam grę w konika na którego trzeba nakładać jakieś rzeczy a on się rusza ale już słszałam że te elementy to jakaś średnia pod względem wyglądu.

no ale podobno fajna gra to ZGADNIJ KTO TO wersja dla takich malców jak nasze.

widzę, że Dzień dziecka za pasem.ja już kupiłam Szymkowi ilustrowaną encyklopedię Dinozaurów i jedziemy do łeby do parku Dinozaurów.
Dzięki .
A ta grę "Zgadnij kto to" to tylko widziałam taka normalną,za trudna mi sie wydawała.
no Karola to czekam potem na wrażenia z wyjazdu do Łeby:tak: - chcielibysmy tam podjechac jak juz bedziemy nad Bałtykiem na wakacjach w lipcu i ciekawa jestem czy warto

mam pytanie: czy wasze dzieciaczki wszystkie daja radę jeździć na rowerkach 16"??:confused: chcemy kupic Hubkowi na dzień dziecka jeden wspolny prezent od wszystkich

Ja też jestem ciekawa tego Parku w Łebie.

Kuba śmiga na 14 calowym,podobnym do tego
14 cali rower rowery rowerki rowerek BMX BRIGHT (1034640361) - Aukcje internetowe Allegro
Tak na styk dosiega pedałów,ale on ma króciutkie nózki.
Na 16 nie dałby rade,sprawdzaliśmy.

no wąłsnie my tez tak patrząc w sklepie to Hubek sam nie dałby rady na tym rowerku 16", trzebaby go wspadzac i zsadzać, ale ten 12" to znowu za mały juz, bo tylko w tym roku by miał, a na przyszły to juz za malutki by był... no te 14" to normalnie w sklpeach rowerowych rzadko wystepuja, ponos potem problem z oponami ewentualnie, zbey dostać jakby co...
i bądx tu mądry kurcze, nie wiem co robic a czas leci....

no wąłsnie my tez tak patrząc w sklepie to Hubek sam nie dałby rady na tym rowerku 16", trzebaby go wspadzac i zsadzać, ale ten 12" to znowu za mały juz, bo tylko w tym roku by miał, a na przyszły to juz za malutki by był... no te 14" to normalnie w sklpeach rowerowych rzadko wystepuja, ponos potem problem z oponami ewentualnie, zbey dostać jakby co...
i bądx tu mądry kurcze, nie wiem co robic a czas leci....

Nam juz dętka poszła 2 razy i w sklepie osiedlowym z regulacja wszystkiego zapłacilismy 15 zł.:tak:
Opony tez zamawia.
Kumpela dla dwulatka tez kupiła 14,ale nie dosiega i ciezko mu pedałować.Choc widziałam 3 latka ostatnio na 16,tyle,że jakichs wysoki jest ten chłopczyk.

reklama
no własnie sprawdzałam, na allegro można dostac i detke i opone na 14" jakby co, chyba jednak taki kupimy, bo bez sensu, żebym dziekcu dała prezent (z 16") i nie mógł na nim pojeździć w ogóle:sorry2: a tak, 14'' i na przyszły rok bedzie dobra:tak:

Do góry