reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

Pinka na Cytadeli :tak:mieliśmy iść do czołgów itd ale kropiło i chmury były czarne wiec daleko nie szliśmy :no:

reklama
dobra, to ja wrzuce parek fotek
widzę, że watek muzyczny któraś mamuśka poruszyła, to ja dodam do tego pianina gitarę.
Drugie to wizyta na placu zabaw na zjezdżalni.
Trzecie to też stare, ale zdolnościami akrobatycznymi chcemy sie pochwalic.
Czwarte to najaktualniejsze - sprzed 3 tygodni.

Antylopka- mała zabójcza w tym stroju kąpielowym jak mała dama hehe
a jaki szpagat walneła w ty łózeczku no nie moge hi hi ale łepek to nadal łysinka:tak::tak: urocza

Super fotki mała bombowa ale mała pyza z niej co :confused: albo mi sie tak wydaje ;-)ale moja była pulpecik a się wyciągneła :tak:

moja Wiki to jest maly cudasik. Łysa pyzunia, za to zębów ma już 8, teraz rośnie dolna czwórka. Jeszcze sama nie chodzi, ale mam nadzieję, że sie wyciągnie. Ona sie tak rozpulchniła na maminym mleczku, więc nie powinien z niej byc grubasek.
PINKA - ja teraz zauważyłam na twoim suwaczku, że nasz Wikunie są rówieśniczkami:)

Firanka -mala urocza a jaku umazana hehe moja to zadnej mazi poporodowej nie miała nic gladziutka i czysciutka:-D ale to dlatego ze przenosilam:tak:
ach cudowne to chwile były:-D

a teraz jaka duza pannica juz

moja też była czyściutka i różowiutka :-D;-)i gładziutka hahaha :-p:-D

Firanka prześliczna pamiątka takie zdjęcia mała sliczna i taka maleńka :sorry2::tak:

reklama
firanka - mala cudna, śliczne usteczka ma :tak:

antylopka - Twoja tez fajniutka, zdjecie w stroju wymiata ;-) A wloski na pewno jeszcze urosną :tak:

Do góry