reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

Gosia_k23 dzięki za fotki, u nas jednak pozostanie opcja na dworku, bo wynajmujemy domek i niestety nie wolno nam tu nic wiercic cholerka, ale mnie skusiłaś tą huśtawką, nie wiem czy tu dostanę podobną, ale rozpoczynam poszukiwania poki pogoda jest w miarę ok. do roczku jeszcze miesiąc czasu, ale mysle, ze bedzie to swietny prezent dla synusia ;-)
a co do pokoiku twojej biedrony, to wyszedł świetnie, bardzo ładne cieple kolorki, no i te piękne malunki, masz niezle zdolnosci plastyczne, corci na bank się podoba-hmmmm...sama chętnie bym w takim zamieszkała:tak:
przepaszam, ze tak sobie po "waszym" poznanskim forum biegam, ale Poznan jest mi bardzo bliski, zanim wyemigrowałam to ponad 20 lat spędzilam w malej wioseczce niedaleko naszej pięknej wielkopolskiej stolicy-chyba mi wybaczycie co? na codzien jestem w "sierpniowych maluszkach 2007" a tu tak sporadycznie zaglądam, ale przyznam, ze chętnie zacznę z wami pisac, tylko szkoda, ze na spacerek sie nie mozemy umowic :-(

reklama
gosia - dałaś czadu! Po prostu ekstra :tak: Ja w zyciu bym tak nie namalowała :-( Moze kiedys Cie zatrudnie ;-) S u p e r !!!

przepaszam, ze tak sobie po "waszym" poznanskim forum biegam, ale Poznan jest mi bardzo bliski, zanim wyemigrowałam to ponad 20 lat spędzilam w malej wioseczce niedaleko naszej pięknej wielkopolskiej stolicy-chyba mi wybaczycie co? na codzien jestem w "sierpniowych maluszkach 2007" a tu tak sporadycznie zaglądam, ale przyznam, ze chętnie zacznę z wami pisac, tylko szkoda, ze na spacerek sie nie mozemy umowic :-(

nie masz za co przepraszać w końcu nie tylko ty jesteś z poza Poznania ;-) ważne że możemy chociaż popisać :tak::-D

reklama
kubala- ja to nie wiedziałam ze masz tak uzdolnionego syna a tu prosze mały artysta:tak::tak::tak:

Gosia- twoje malunki na scianie poprostu rewelka a te ostatnie focie to gdzie robiliscie??fajowe widac ze mała zadowolona no i kawałek mamusi widac:-D:-D

Do góry