reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

Gosia_k23 dzięki za fotki, u nas jednak pozostanie opcja na dworku, bo wynajmujemy domek i niestety nie wolno nam tu nic wiercic cholerka, ale mnie skusiłaś tą huśtawką, nie wiem czy tu dostanę podobną, ale rozpoczynam poszukiwania poki pogoda jest w miarę ok. do roczku jeszcze miesiąc czasu, ale mysle, ze bedzie to swietny prezent dla synusia ;-)
a co do pokoiku twojej biedrony, to wyszedł świetnie, bardzo ładne cieple kolorki, no i te piękne malunki, masz niezle zdolnosci plastyczne, corci na bank się podoba-hmmmm...sama chętnie bym w takim zamieszkała:tak:
przepaszam, ze tak sobie po "waszym" poznanskim forum biegam, ale Poznan jest mi bardzo bliski, zanim wyemigrowałam to ponad 20 lat spędzilam w malej wioseczce niedaleko naszej pięknej wielkopolskiej stolicy-chyba mi wybaczycie co? na codzien jestem w "sierpniowych maluszkach 2007" a tu tak sporadycznie zaglądam, ale przyznam, ze chętnie zacznę z wami pisac, tylko szkoda, ze na spacerek sie nie mozemy umowic :-(

reklama
gosia - dałaś czadu! Po prostu ekstra :tak: Ja w zyciu bym tak nie namalowała :-( Moze kiedys Cie zatrudnie ;-) S u p e r !!!

przepaszam, ze tak sobie po "waszym" poznanskim forum biegam, ale Poznan jest mi bardzo bliski, zanim wyemigrowałam to ponad 20 lat spędzilam w malej wioseczce niedaleko naszej pięknej wielkopolskiej stolicy-chyba mi wybaczycie co? na codzien jestem w "sierpniowych maluszkach 2007" a tu tak sporadycznie zaglądam, ale przyznam, ze chętnie zacznę z wami pisac, tylko szkoda, ze na spacerek sie nie mozemy umowic :-(

nie masz za co przepraszać w końcu nie tylko ty jesteś z poza Poznania ;-) ważne że możemy chociaż popisać :tak::-D

reklama
kubala- ja to nie wiedziałam ze masz tak uzdolnionego syna a tu prosze mały artysta:tak::tak::tak:

Gosia- twoje malunki na scianie poprostu rewelka a te ostatnie focie to gdzie robiliscie??fajowe widac ze mała zadowolona no i kawałek mamusi widac:-D:-D

Do góry