reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

reklama
Gosi Mała ma talent ;-) widać,że lubi abstrakcję...:-D:-D:-D

A Nicole taka piękna mi się wtedy wydawała,że nie pamiętam tej mazi wcale:-D:-D:-D. Jak się urodziła to miała 3660kg i 53 cm. Te zdjęcie z buziaczkiem to zrobiłam jak Nica leżała w szpitalu na obustronne odoskrzelowe zapalenie płuc, rota i andeno wirusa,i podwójną grypę jelitową w szpitalu :-:)-:)-(

nowa bryka Kuby :-) i inne :tak:

Załączniki

• IMG_2245.jpg
    IMG_2245.jpg
    65,9 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_2250.jpg
    IMG_2250.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_2280.jpg
    IMG_2280.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 57
To i ja się moim Smykiem pochwalę.
Jeremi jutro kończy 3 miesiące a Jego waga 7040g i 66 cm wzrostu, ciekawe po kim hihi.A oto kilka fotek.:-)

ale super, że ktoś taki wątek tu założył:)))))))))))))
nicola to chyba z moją Kiniuchą przez kalkę były robione, bo identyczne wymiary przy urodzeniu miały:-D:-D:-D
jeszcze wszystkkiego nie pooglądałam,ale co do zdolności plastycznych to pocieszające, że nie tylko moje taki sajgon robią,niestety w przedpokoju na ścianie ewa kiedyś mapę narysowała markerem:dry:a Kinia mi okro markerem pomalowała last week:dry::-p
ale duży chopok z Jeremiasza:shocked2:

an - ale duzy facet, moj ma 11 mc i niecałe 8 kg. wazy, pewnie Jeremi niedługo go przegoni :tak:

ale cudne zdjęcia :tak:

An30 prześliczny synek :tak:

Kubala twój za zwykle też mały przystojniak :tak:

moja ma troszkę ponad 10kg ale to nie można porównywać to dzieci później wolniej przybierają z wagą ;-)

ale śliczności z tych Waszych maluszków...... :tak::-D a jakie uzdolnione, pianista, gitarzysta i mała artystka, o ho ho ....... :tak::-D:tak:

reklama
Do góry