reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

reklama
Gosi Mała ma talent ;-) widać,że lubi abstrakcję...:-D:-D:-D

A Nicole taka piękna mi się wtedy wydawała,że nie pamiętam tej mazi wcale:-D:-D:-D. Jak się urodziła to miała 3660kg i 53 cm. Te zdjęcie z buziaczkiem to zrobiłam jak Nica leżała w szpitalu na obustronne odoskrzelowe zapalenie płuc, rota i andeno wirusa,i podwójną grypę jelitową w szpitalu :-:)-:)-(

nowa bryka Kuby :-) i inne :tak:

Załączniki

• IMG_2245.jpg
    IMG_2245.jpg
    65,9 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_2250.jpg
    IMG_2250.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_2280.jpg
    IMG_2280.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 55
To i ja się moim Smykiem pochwalę.
Jeremi jutro kończy 3 miesiące a Jego waga 7040g i 66 cm wzrostu, ciekawe po kim hihi.A oto kilka fotek.:-)

ale super, że ktoś taki wątek tu założył:)))))))))))))
nicola to chyba z moją Kiniuchą przez kalkę były robione, bo identyczne wymiary przy urodzeniu miały:-D:-D:-D
jeszcze wszystkkiego nie pooglądałam,ale co do zdolności plastycznych to pocieszające, że nie tylko moje taki sajgon robią,niestety w przedpokoju na ścianie ewa kiedyś mapę narysowała markerem:dry:a Kinia mi okro markerem pomalowała last week:dry::-p
ale duży chopok z Jeremiasza:shocked2:

an - ale duzy facet, moj ma 11 mc i niecałe 8 kg. wazy, pewnie Jeremi niedługo go przegoni :tak:

ale cudne zdjęcia :tak:

An30 prześliczny synek :tak:

Kubala twój za zwykle też mały przystojniak :tak:

moja ma troszkę ponad 10kg ale to nie można porównywać to dzieci później wolniej przybierają z wagą ;-)

ale śliczności z tych Waszych maluszków...... :tak::-D a jakie uzdolnione, pianista, gitarzysta i mała artystka, o ho ho ....... :tak::-D:tak:

reklama
Do góry