reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

reklama
Gosia- fajne focie i filmiki a na ty jedyny jakiego zajaca złapała ale dzielnie sie podniosła i biegła dalej haha:-D
slodka jest

hahaha,ale bajer fotki...mina mocarna
moja Kiniucha ważyła coś koło 13 kg jak miała rok,a Ewa 10,5kg na rok ksiązkowo 3krotna waga urodzeniowa:)

kubala, BIEDRONKA - Wiki ma 11 miesięcy (bez 3 dni) i waży ponad 12 kg i ma około 84 cm.Jakiś wielki ten mój dzidzius sie tutaj wydaje, jak porownuję ....
firanka - pyszek przeslodki!!
Gosia - mała giganciara z Córci.
An - super synuś. Chłopak Ci rośnie na bodyguarda, nie ma co!!

Ostatnia edycja:
kubala, BIEDRONKA - Wiki ma 11 miesięcy (bez 3 dni) i waży ponad 12 kg i ma około 84 cm.Jakiś wielki ten mój dzidzius sie tutaj wydaje, jak porownuję ....
firanka - pyszek przeslodki!!
Gosia - mała giganciara z Córci.
An - super synuś. Chłopak Ci rośnie na bodyguarda, nie ma co!!

no nie wiem czy giganciara w porównaniu do twojej waży teraz 10 600g w pampersie koszulce i skarpetkach ;-):-D

reklama
Do góry