reklama
Mruch
Fanka BB :)
Moja kochana pieszczocha dzisiaj zaraz po przebudzeniu! [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
M@gda
Moderatorka
śliczny!!! i widać, że pocieszny jegomość
Moja kochana pieszczocha dzisiaj zaraz po przebudzeniu! [emoji3]
M@gda
Moderatorka
Piękne kociszcze Buraska jak dwie moje paskudynasza Psotka [emoji169] słodka na zdjęciu, w rzeczywistości psoci tak jak wskazuje imię[emoji13]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Wychodzący czy domowy??
Mruch
śliczny!!! i widać, że pocieszny jegomość
To kobitka, ale pieszczoch nad pieszczochy! Jeść to tylko z ręki, spać tylko na łóżku na podusi, a jak sie robi chłodniej to i pod kołderkę wchodzi [emoji3]. A rano koniecznie mizianko z Panią i przytulanki, czasem nawet buziak sie trafi [emoji12]
Ogólnie siedzi w domu. Raz mi przypadkiem uciekła z mieszkania i wróciła na drugi dzień. W nocy nie spałam, w kaloszach chodziłam jej szukać, kolana i gardło sobie pozdzieralam. Teraz wychodzi tak:Piękne kociszcze Buraska jak dwie moje paskudy
Wychodzący czy domowy??
adunnnia90
Moja Suzi tak samo. Tyłki lozko i tylko na podusi [emoji4]To kobitka, ale pieszczoch nad pieszczochy! Jeść to tylko z ręki, spać tylko na łóżku na podusi, a jak sie robi chłodniej to i pod kołderkę wchodzi [emoji3]. A rano koniecznie mizianko z Panią i przytulanki, czasem nawet buziak sie trafi [emoji12]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
M@gda
Moderatorka
Wiesz co... Ona ma obrożę czy szelki?? Jeśli obroże, kup jej szelki koniecznie, bo jak kot ci wyskoczy to się powiesi i wtedy będziesz się załamywać, tylko trzeba dobrze założyć.Ogólnie siedzi w domu. Raz mi przypadkiem uciekła z mieszkania i wróciła na drugi dzień. W nocy nie spałam, w kaloszach chodziłam jej szukać, kolana i gardło sobie pozdzieralam. Teraz wychodzi tak:czyli na balkon na sznurku. Mamy siatkę na balkon kupiona ale wahamy się czy założyć. U moich rodziców wychodzi na trawkę ale pod nadzorem
A siatka to suuuper pomysł, tylko musi być dobrze założona, są filmiki instruktażowe na YT jak dobrze założyć.
Podziel się: