reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

reklama
Gosia, Kubala, zdjątka w rodzinnych wczasów są super .... jakie dzieciaczki zadowolone..... :tak::-D:tak:

mam nadzieję,że i nam uda się do wczasów, kupić nowy aparat to i ja będę mogła się pochwalić jakimiś zdjątkami ..... :szok:

Pinka, a z Ciebie też zdolna mamusia ....

Kacper małe.jpg

PINKA huśtaweczka bardzo fajna, no i sprawnie ją złozylas, zastanawiam się tylko czy Wiki nie jest juz na nią za duza, my mielismy podobną i juz dawno poszła w kąt, bo są one dostosowane dla dzieci do około 12-13 kg. musisz zobaczyc w instrukkcji, bo nam raz zdazyło się, ze hustawka pod cięzarem Kuby się wyhaczyła i o mało co młody by z nią spadł na ziemię, wtedy juz schowaliśmy sprzęt, bo okazał się nieuzyteczny i niebezpieczny, choc synek nie wazyl wtedy nawet 10 kg...to tak tylko piszę, ku przestrodze ;-)

NataK- kurcze no ta hustawka własanie jest do 13 kg a mała nawet 9 nie ma wiec mysle ze sie nic ne stanie ale dzieki za ostrzezenie dede patrzec:-) chciałam kupic jej do 20 kg no ale nigdzie nie znalazłam wiec kupimy w polandii jak bedziemy

Gosia_k23 sliczna huśtawka, a ja mam takie pytanko, czy macie ją w domku czy na dworze??? chetnie bym cos takiego malemu sprawiła, bo uwielbia się hustac, ale przy naszej irlandzkiej pogodzie, to same wiecie- za duzo na dworku się nie bawi :no:
ale ta pewnie wymaga jakiejs cięzszej konstrukcji z rur lub bali drewnianych tak??? więc pewnie futryna w drzwiach odpada?

my mamy w domu w futrynie później dam fotkę jakie mamy haki do tego

daje foty haka i bucików jakie sobie i Emilce kupiłam ;-)

i jeszcze fote jaki ma zaczep huśtawka można zamontować rurę i przełożyć przez nią :tak:

Ostatnia edycja:
Pokazuje wam moje arcydzieło :-D tylko się nie śmiejcie ale musiałam gdzieniegdzie namalować zwierzaki bo były plamy i przetarcia a całości mi się malować nie chciało:no: a dywanik jeszcze się podwija bo dopiero kupiliśmy no i jeszcze nie skończone mam

Gosia-przesliczny pokoik taki cieplutki super i dywanik bardzo mi sie podoba:tak::tak::-D:-Da mojemu podobaja sie panele heh lubi takie ciemne:-D:-D

adidaski tez ekstra;-)

reklama
Do góry