reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się:)

Witam
Mam na imię Marzena mam 39 lat , mieszkam w Jastrzębiu Zdroju woj Ślaskie , w 2010r skonczyłam szkołe srednia lepiej późno niż wcale , nie pracuje jestem na bezrobociu , mieszkam z moim partnerem od 2 lat o dzidzie staralismy sie od marca jednak kiedy sie nie planowało to sie okazało że jestem w ciazy , jak byłam na wyjeżdzie w niemczech pracowałam przy starszych kobietach opiekowałam sie nimi, mam 2 córki z 1 małżeństwa 18 i 20 lat .
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
Marzena

reklama
Witam i tutaj
Mam na imie Marta i miszkam z mezem anglikiem w UK
Staralismy sie dosyc dlugo o dzidzie...po 1,5 roku staran stwierdzono u meza iz ma tylko 5% ruchliwych plemnikow x i 7% - Y
wiec nadziee na zajscie w ciaze opadly, bardzo to przezywalam z mezem mielsmy strasznie ciezkie i stresujace chwile w naszym 1,5 rocznym zwiazku malzenskim
Kiedy powiedzialam sobie w duchu po ponad 2,5 roku staran iz chyba nie bede mama - nie jets mi dane - przestalam sie mierzyc brac jakiekolwiek leki (witaminki, kwas foliowy) przestalam mowic mezowi o owulacji
dw amiesiace po tym ujrzalam z niedowierzaniem dwie kreseczki
takze czas leci -moja dzisia juz ma 14tyg i 6 dni wiec jutro zaczne 16 tydzien
wszytsko jest w pozadku jak do tej pory i swietnie przechodze ciaze, nie mam wymiotow ani dziwnych zachcianek
od ponad 1,5 tyg zauwazylam ze mam czeste tylko bole migrenowe ktore nie wiem z czego wystepuja, boje sie lylac tabletki ale czasmi sa przymusem i ostatnio w sobote lyklam 1x appap, przeszlo mi
do dzisiaj jest spokoj...zobaczymy co bedzie pozniej

witam wszytskich i zycze droweczka wszytskim mamusiom ;-)))

fagiolino bardzo mi milo wiemy co czujesz... wsrod nas sa kobietki ktore stracily swoje pociechy ja tez do nich naleze ... wierzymy ze tym razem sie wszystko ulozy i bedziemy razem az do lipca:)

Witajcie dziewczyny !!!

Mam na imię Iza. Jestem mamą Gabrielka, urodzonego 12-03-2010
Mieszkamy w trójkę z mężem w Opolu. Ja nie pracuję, na razie opiekuję się synkiem, mąż pracuje w biurze projektowym.

Nasz szkrabek nie był planowany ale jest naszym największym skarbkiem :)

Mam nadzieję, że będę mogła coś pomóc, doradzić początkującym mamom :)

No to ja tez parę słów o sobie naskrobię.
Nazywam się Elka (ale to wiadomo). Mam 32 lata, a od ponad 5 lat jestem mężatką. Mamy już cudną córeczkę, a teraz z utęsknieniem czekamy na jeszcze kogoś. Łączę opiekę nad córeczką z pracą zawodową. Pracuję (zgodnie ze swoim wykształceniem) jako diagnosta laboratoryjny. Pracuję w dyżurach dzięki czemu moge bardzo dużo czasu spędzać ze swoją córeczką.
Na forum pojawiłam się również dość późno, bo nie chciałam się chwalić przed końcem trzeciego miesiąca. Tylko najbliższa rodzina wiedziała trochę wcześniej.

reklama
Witajcie, dolaczylam do Was jakis czas temu, ale dolegliwosci ciazowe nie pozwalaly mi zagladac na forum. Mam 39 lat i czekam na trzecie malenstwo. Dwa inne szczescia maja 12 i 5 lat. Jak widac lubimy duze przerwy pomiedzy dzieciaczkami:biggrin2:

Do góry