reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Witaj Tusienka, ja mieszkam w szwecji, opieka nad ciężarną jest podobno tak samo beznadziejna u Was jak u nas więc bedziemy mogły sobie ponarzekać ;)

reklama
Witam. Spodziewam sie mojego Sloneczka ok.10 czerwca. Mam 22 lata, od 2 mieszkam i pracuje w Uk. To moja pierwsza ciaza, wprwdzie nieplanowana ale nieplanowana absolutnie nie znaczy niechciana :) Ciesze sie bardzo,chociaz fizycznie czuje okropnie. Pozdrawiam czerwcowe Mamy z Anglii, Polski i calej reszty swiata i zycze duzo usmiechu i zdrowka.

Witam. Spodziewam sie mojego Sloneczka ok.10 czerwca. Mam 22 lata, od 2 mieszkam i pracuje w Uk. To moja pierwsza ciaza, wprwdzie nieplanowana ale nieplanowana absolutnie nie znaczy niechciana :) Ciesze sie bardzo,chociaz fizycznie czuje okropnie. Pozdrawiam czerwcowe Mamy z Anglii, Polski i calej reszty swiata i zycze duzo usmiechu i zdrowka.

Witam! Mam 24 lata i mieszkam w Obornikach Śląskich .Pracuję we Wrocławiu. Mój mąż ma 25 lat. Jesteśmy rok i trzy miesiące po ślubie. Naszego maleństwa spodziewamy się około 20 czerwca. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy.:-)

Witajcie mamusie z róznych zakątków swiata, my z meżem mielismy wspaniały ślub z naszych marzen ktory odbyl sie w magicznej dla nas dacie 08/08/08 po slubie na naszym miesiacu miodowym splodzilismy swoje malenstwo ktore na swiat przyjdzie w czerwcu 2009, nazywam się Beata i mieszkamy w USA, to będzie nasze pierwsze dziecko, niedawno wskoczylam w 30-ty rok zycia.Pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i przyszłe

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :) Ja już po wizycie u lekarza :) Wszystko jest ok:) dzidziuś jest duży jak na swój "wiek" :) w piątym tygodniu (właściwie w 6) ma 1cm :) serduszko bije pięknie i miarowo (to cud usłyszeć takie małe serduszko - coś nieporównywalnego do czegokolwiek innego). lekarz potwierdził to, co mówił przez telefon, jest pewny, że dzidziusiowi nic nie jest po tych antybiotykach :) Dla mojego spokoju wykona niezbędne badania jak przyjdzie na to czas. Antybiotyki byłyby groźne gdybym brała je w przeciągu kilku tygodni a ja brałam tylko kilka dni i nie ma najmniejszych powodów do obaw :):):) tak się cieszymy, że nawet sobie nie potraficie wyobrazić :-) siedzimy sobie w domku, odpoczywamy, spacerujemy i czekamy na ciąg dalszy :) pozdrawiamy wszystkie dziewczyny i małe fasolki :)

Regina, 5. tydzień ciąży czy 5. tydzień Maleństwa? Pytam bo ja tez byłam na usg w 6 tygodniu ale Maluszek miał dopiero 3 tyg (tak stwierdził lekarz) i był kropeczką na monitorze :happy:

Regina to naprawdę duzy dzidziuś mój ma 11,6 mm w 7t3d:tak:ale w sumie zgadzało się to z tym, co pokazało usg i dokładnie z moimi obliczeniami;-)

reklama
Hejka :) mnie lekarz powiedział że to wtedy był 5 tydzień i 5 dzień :) dzidziuś duży a mój mąż się śmieje, że jak się urodzi będzie mieć 70cm ;) no żarty żartami ale nie chciałabym urodzić 70centymetrów ;) my się staramy od lipca więc może dzidzia ma więcej niż 5tygodni. lekarz się sugerował ostatnim okresem, który był dziwny krótki i było go mało, więc może już wtedy aniołek mieszkał pod moim sercem :)

Do góry