reklama
sleepingsun
planner of dreams
Witam. Spodziewam sie mojego Sloneczka ok.10 czerwca. Mam 22 lata, od 2 mieszkam i pracuje w Uk. To moja pierwsza ciaza, wprwdzie nieplanowana ale nieplanowana absolutnie nie znaczy niechciana Ciesze sie bardzo,chociaz fizycznie czuje okropnie. Pozdrawiam czerwcowe Mamy z Anglii, Polski i calej reszty swiata i zycze duzo usmiechu i zdrowka.
sleepingsun
planner of dreams
Witam. Spodziewam sie mojego Sloneczka ok.10 czerwca. Mam 22 lata, od 2 mieszkam i pracuje w Uk. To moja pierwsza ciaza, wprwdzie nieplanowana ale nieplanowana absolutnie nie znaczy niechciana Ciesze sie bardzo,chociaz fizycznie czuje okropnie. Pozdrawiam czerwcowe Mamy z Anglii, Polski i calej reszty swiata i zycze duzo usmiechu i zdrowka.
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Witam! Mam 24 lata i mieszkam w Obornikach Śląskich .Pracuję we Wrocławiu. Mój mąż ma 25 lat. Jesteśmy rok i trzy miesiące po ślubie. Naszego maleństwa spodziewamy się około 20 czerwca. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy.:-)
Witajcie mamusie z róznych zakątków swiata, my z meżem mielismy wspaniały ślub z naszych marzen ktory odbyl sie w magicznej dla nas dacie 08/08/08 po slubie na naszym miesiacu miodowym splodzilismy swoje malenstwo ktore na swiat przyjdzie w czerwcu 2009, nazywam się Beata i mieszkamy w USA, to będzie nasze pierwsze dziecko, niedawno wskoczylam w 30-ty rok zycia.Pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i przyszłe
Ostatnia edycja:
regina_fallangi
Czerwcowa Mamusia '09
Cześć dziewczynki Ja już po wizycie u lekarza Wszystko jest ok dzidziuś jest duży jak na swój "wiek" w piątym tygodniu (właściwie w 6) ma 1cm serduszko bije pięknie i miarowo (to cud usłyszeć takie małe serduszko - coś nieporównywalnego do czegokolwiek innego). lekarz potwierdził to, co mówił przez telefon, jest pewny, że dzidziusiowi nic nie jest po tych antybiotykach Dla mojego spokoju wykona niezbędne badania jak przyjdzie na to czas. Antybiotyki byłyby groźne gdybym brała je w przeciągu kilku tygodni a ja brałam tylko kilka dni i nie ma najmniejszych powodów do obaw tak się cieszymy, że nawet sobie nie potraficie wyobrazić :-) siedzimy sobie w domku, odpoczywamy, spacerujemy i czekamy na ciąg dalszy pozdrawiamy wszystkie dziewczyny i małe fasolki
reklama
regina_fallangi
Czerwcowa Mamusia '09
Hejka mnie lekarz powiedział że to wtedy był 5 tydzień i 5 dzień dzidziuś duży a mój mąż się śmieje, że jak się urodzi będzie mieć 70cm no żarty żartami ale nie chciałabym urodzić 70centymetrów my się staramy od lipca więc może dzidzia ma więcej niż 5tygodni. lekarz się sugerował ostatnim okresem, który był dziwny krótki i było go mało, więc może już wtedy aniołek mieszkał pod moim sercem