reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Hej Dziewczyny :-)

Pozwólcie, że dopisze sie do listy przyszlych czerwcowych mam :-)

Jestem kolejna poznanianka w Waszym gronie choc mieszkam kawaleczek za Poznaniem. Mam 33 lata i to moja 2 ciaza. Jeszcze nie bylam u lekarza więc termin 28 czerwca 2009 nie jest potwierdzony przez specjaliste, ale myslę, że mimo wszystko pokryje sie z moimi wyliczeniami bo dokladnie kontrolowalam owulację :-)

Postaram sie być z Wami jak najczęsciej choć nie obiecuję, że mi sie to uda ( przynajmniej do momentu kiedy nie przestane chodzic do pracy ).

Jak na razie czuje sie super, mam duzy apetyt ( mam nadzieje, że w tyłek mi nie pójdzie ;-)), żadnych mdłości , no ale jeszcze długa droga przede mna więc wszystko może się zdarzyć.

Trzymam kciuki za wszystkie "czerwcówki" i do zobaczenia na innych wontkach ( tak to sie pisze ? :sorry2:)

reklama
Witajcie!:-D

Mam na imię Magda i jestem z Legnicy. W lipcu skonczyłam 28 lat i to moje pierwsze dzieciątko:-D.Termin mam na 17-18 czerwca 2009. Wczoraj byłam u gina i mój bąbelek ma już 6,8 mm:happy:, było też widać migający zawiązek serduszka:tak:. Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i trzymam kciuki za nas wszystkie:-D

Ja też się dopisuję z niepotwierdzonym jeszcze terminem 28 czerwca 2009 r. Dopiero za tydzień idziemy na usg, na którym mamy nadzieję usłyszeć serduszko malucha. Jednak zarówno z wyliczeń "teoretycznych", jak i z wartości bety wynika, że nasza rodzinka powiększy się latem. Chyba najbardziej potrzeba mi teraz.... cierpliwości!

Serdecznie pozdrawiam!

Hej,

Witam wszystkie przyszłe mamy :-)
Mieszkam w Gdańsku i od piątku jestem pewna, że z małym psotnikiem wszystko ok :-D Jestem w 9 tygodniu, w piatek na drugim USG zobaczyliśmy Małe 2cm i bijące serduszko :)

Teraz siedze w domku, bo troszkę osłabiona jestem i lekarz kazał odpoczywać.

Mam 30 lat, to pierwsza ciąża i nie ukrywam, że troszke się denerwuje.

Czy wy też jesteście takie osłabione i śpiace? Ja czasami nie ma m siły z łóżka wstać....

Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia ;-)

Ja też się dopisuję z niepotwierdzonym jeszcze terminem 28 czerwca 2009 r. Dopiero za tydzień idziemy na usg, na którym mamy nadzieję usłyszeć serduszko malucha. Jednak zarówno z wyliczeń "teoretycznych", jak i z wartości bety wynika, że nasza rodzinka powiększy się latem. Chyba najbardziej potrzeba mi teraz.... cierpliwości!

Serdecznie pozdrawiam!

To to mamy podobna sytuację :-)

reklama
To to mamy podobna sytuację :-)

Witaj tricolor!

Ja zupełnie nie mogę się doczekać tego usg. Jak na razie nie mam praktycznie żadnych objawów, poza większym apetytem na spanko i ogólnym zmęczeniem. Niestety w nocnym wypoczynku przeszkadzają mi wycieczki na siusiu, jak na karmienie - co 3 godziny!

Specjalnie wybrałam taki termin usg, w siódmym tygodniu od dnia OM, żeby już na pewno było wszystko widać, co trzeba. Jeszcze mnie czeka niełatwy wybór lekarza do prowadzenia ciąży - czy lepszego, czy bliżej, czy tam, gdzie płacę za prywatną opiekę. Ratunku! :dry:

A jak Twoje objawy i obawy? :blink: Rozumiem, że z wyliczeń wypada nam ten sam termin?

Do góry