reklama
Witam wszystkich!
Mam 35 lat i bardzo szczęśliwa, że zostanę mamą!!! Termin ( narazie obliczony sa,odzielnie 22-23 czerwca!!!
pozdrawiam wszystkich
Mam 35 lat i bardzo szczęśliwa, że zostanę mamą!!! Termin ( narazie obliczony sa,odzielnie 22-23 czerwca!!!
pozdrawiam wszystkich
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam serdecznie.
Mam na imie Marta mam 30 lat. Jestem szczesliwa mezatka i dumna mama 3-letniej Sandry :-)
To moja druga ciaza. Termin porodu mam przewidziany na 05 czerwca.
Obecnie mieszkamy w Irlandii polnocnej (irlandia na prawach anglii). Narazie nie myslimy o powrocie, choc nie chcemy zostac tu nastale. Z zawodu jestem informatykiem :-)
Pozdrawiam wszystkic bardzo serdecznie :-)
Mam na imie Marta mam 30 lat. Jestem szczesliwa mezatka i dumna mama 3-letniej Sandry :-)
To moja druga ciaza. Termin porodu mam przewidziany na 05 czerwca.
Obecnie mieszkamy w Irlandii polnocnej (irlandia na prawach anglii). Narazie nie myslimy o powrocie, choc nie chcemy zostac tu nastale. Z zawodu jestem informatykiem :-)
Pozdrawiam wszystkic bardzo serdecznie :-)
chocoblok
Aktywna w BB
Witam, mam na imię Aga, mam 31 lat. Po 5 latach małżeństwa doszliśmy do wniosku, że czas najwyższy na jakiegoś bobasa i teraz do czerwca trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku... :-)
Pozdrawiam cieplutko wszystkie Mamusie
Pozdrawiam cieplutko wszystkie Mamusie
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Hej chocoblock - witamy w czerwcowkach. Mam nadzieje ze Twoje dolegliwosci nie dlugo ustapia.
reklama