reklama
blondynkapoznan
powrot po miesiacach
Magda 26 lat Poznań jak urodze bede miec 27:-) od 7 lat jestesmy para w styczniu mam slub;-).03.06.2009 zostaniemy rodzicami.Obecnie nie pracuje bardzo mnie to cieszy bo z moimi dolegliwosciami nie wyobrazam sobie chodzenia do pracy
I ja się dołączę...
Witam!
Mam 26 lat, jestem z Poznania. To moja pierwsza ciąża, więc jestem trochę przerażona. Na razie z moich obliczeń narodziny maleństwa wypadają około 24.06....Byłoby genialnie przejść przez te 9 miesięcy "grupowo":-)
Pozdrawiam!!!
Witam!
Mam 26 lat, jestem z Poznania. To moja pierwsza ciąża, więc jestem trochę przerażona. Na razie z moich obliczeń narodziny maleństwa wypadają około 24.06....Byłoby genialnie przejść przez te 9 miesięcy "grupowo":-)
Pozdrawiam!!!
blondynkapoznan
powrot po miesiacach
renita , natalia
a macie juz szpital wybrany? w jakich dzielnicach mieszkacie?
a macie juz szpital wybrany? w jakich dzielnicach mieszkacie?
blondynkapoznan - oczywiście myślę o tym :-)...ale to chyba jeszcze za wcześnie na podejmowanie decyzji. Mieszkam w rejonie Starego Miasta, więc najbliżej mam do Raszei, ale prawdę mówiąc myślę o szpitalu św. rodziny lub Polnej. Znając mnie to się jeszcze parę razy zmieni przed godziną zero Na pewno zrobię "obchód" wcześniej ;-)
reklama
regina_fallangi
Czerwcowa Mamusia '09
Witam, mam na imię anja i spodziewam się pierwszego dzidziusia jesteśmy po ślubie trochę ponad dwa miesiące i bardzo chcieliśmy mieć dzidzie no i się udało. Po wczorajszej wizycie okazało się, że aniołek ma 1cm i jest to 5 tydzień Data porodu: 20.06.2009r. Naszą radość jednak zmąciło jedno słowo lekarza: FATALNIE. Powiedział to pod koniec wizyty kiedy powiedziałam mu, że nie wiedząc, że jestem w ciąży a będąc chora zażywałam antybiotyk z rodziny doksycykliny. Wyszłam z gabinetu z takim przerażeniem jakiego nikomu nie życzę....Lekarz powiedział, że grozi to wadami rozwojowymi i za miesiac czekają nas badania prenatalne...Od razu po uspokojeniu się zadzwoniłam do innego lekarza jakiego poleciły mi koleżanki które już rodziły, i po telefonicznej konsultacji powiedział, że mam się uspokoic i cieszyć ciążą a nie denerwoać bo jedyne na co wpływa ten lek to na zalążki zębowe a i to bardzo żadko...zapisał mnie na wizytę w piątek i powiedział, że wyjaśni wszytsko i wszytsko będzie dobrze...uwierzyłam w jego słowa i staram się cieszyć aniołkiem aczkolwiek myślę o tym mimo wszytsko. Oby do piątku zatem pozdrawiam wszytskie forumowiczki i tzrymajcie kciuki za mojego aniołka