reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

reklama
Magda 26 lat Poznań jak urodze bede miec 27:-) od 7 lat jestesmy para w styczniu mam slub;-).03.06.2009 zostaniemy rodzicami.Obecnie nie pracuje:-D bardzo mnie to cieszy bo z moimi dolegliwosciami nie wyobrazam sobie chodzenia do pracy:no:

I ja się dołączę...
Witam!
Mam 26 lat, jestem z Poznania. To moja pierwsza ciąża, więc jestem trochę przerażona. Na razie z moich obliczeń narodziny maleństwa wypadają około 24.06....Byłoby genialnie przejść przez te 9 miesięcy "grupowo":tak::-)
Pozdrawiam!!!

Mam 26 lat (jeszcze przez 2 miesiace), to moja 4 ciąża :szok: i jestem przerazona. Mam juz 3 corki moze tym razem trafi sie chłopak.:-)

Irka nie panikuj to rowniez moja 4 ciaza ale ja nie placze z tego powodu mam 2 córki i syna a teraz osobiście mi wszystko jedno ale syn bardzo chce mieć braciszka :)

irka252 i agata 077 no tylko wam gratulować, super, ja marze o 3:) chociaż kto wie, moze i będzie więcej;-)

blondynkapoznan - oczywiście myślę o tym :-)...ale to chyba jeszcze za wcześnie na podejmowanie decyzji. Mieszkam w rejonie Starego Miasta, więc najbliżej mam do Raszei, ale prawdę mówiąc myślę o szpitalu św. rodziny lub Polnej. Znając mnie to się jeszcze parę razy zmieni przed godziną zero :-p Na pewno zrobię "obchód" wcześniej ;-)

reklama
Witam, mam na imię anja i spodziewam się pierwszego dzidziusia :) jesteśmy po ślubie trochę ponad dwa miesiące i bardzo chcieliśmy mieć dzidzie :) no i się udało. Po wczorajszej wizycie okazało się, że aniołek ma 1cm i jest to 5 tydzień :):):):) Data porodu: 20.06.2009r. Naszą radość jednak zmąciło jedno słowo lekarza: FATALNIE. Powiedział to pod koniec wizyty kiedy powiedziałam mu, że nie wiedząc, że jestem w ciąży a będąc chora zażywałam antybiotyk z rodziny doksycykliny. Wyszłam z gabinetu z takim przerażeniem jakiego nikomu nie życzę....Lekarz powiedział, że grozi to wadami rozwojowymi i za miesiac czekają nas badania prenatalne...Od razu po uspokojeniu się zadzwoniłam do innego lekarza jakiego poleciły mi koleżanki które już rodziły, i po telefonicznej konsultacji powiedział, że mam się uspokoic i cieszyć ciążą a nie denerwoać bo jedyne na co wpływa ten lek to na zalążki zębowe a i to bardzo żadko...zapisał mnie na wizytę w piątek i powiedział, że wyjaśni wszytsko i wszytsko będzie dobrze...uwierzyłam w jego słowa i staram się cieszyć aniołkiem aczkolwiek myślę o tym mimo wszytsko. Oby do piątku zatem :) pozdrawiam wszytskie forumowiczki i tzrymajcie kciuki za mojego aniołka :)

Do góry