reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

reklama
Hej :)
Mam na imię Lena, mam 19 lat i obecnie mieszkam w Norwegi.
Jestem w 23 tyg ciąży, a we wrześniu urodzi się mój synek.

To ja jeszcze z 18 tyg;-)
kopiaimg0134.jpg

A to synek również z 18 tyg:-)
18711418b0.jpg

49f45bba53.jpg

Wiec tak Mam na imię Ada jestem z Zabrza 23 maja skonczylam 19 lat,
a 26 lipca zostaną mamą Kacperka :)
poza tym jestem zaręczona :) a slub bedzie na przyszłe wakacje dlatego, ze chce troszkę odchować synka, a w ciązy nie chcialam brac slubu,
dodam ze z moim Michałem jestem juz grubo ponad 2 lata :) oczywiscie dzidzia była dla nas wielką niespodzianką z ktorej sie bardzo cieszymy :)
a co do zdjec to hmm
po prostu podam link na n-k
Logowanie do nasza-klasa.pl

Witajcie:)
Mam na imie Madzia, mieszkam w okolicach Lubartowa, 7 marca br zostałam mama Majeczki, mam 21 lat i nie jestem jeszcze mezatka;]
poczytuje sobie troche to forum i mam nadzieje ze poznam tutaj jakies fajne mamuski,:tak:
pozdrawiam:-)

reklama
A ja chyba jestem najmłodsza ;) Jestem Asia mam prawie 18 lat tzn skończę w listopadzie .a termin mam na 5 lipca ale w wtorek 16 czerwca zdejmuja mi szew i moge juz urodzic ;)) :-)

Ostatnia edycja:
Do góry