reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

reklama
witam mamusie :) w październiku bede miała 19 i mam 2 miesiecznego synka :) w ciąże zaszłam gdy miałam jeszcze 17 lat :) Jestem najszczesliwsza na swiecie :)

Witam młode mamuśki :-)
Ja mam 18 lat i w czerwcu przyjdzie na świat nasz mały skarb :-)
Aleee sie ciesze :-)

Hej mam na imię Edyta, jestem już dwukrotną mamusią, w wieku 18 lat urodziłam Kubę, a mając 22 lata Weronikę

Moze nie taka mloda (22 lata) ale nieraz mam wrazenie ze zatrzymalam sie na 18tce :-D

mam 3 msc synka i w ciaze zaszlam okolo Dnia Dziecka zeszlego roku :-D wiec synek dostal najpiekniejszy prezent na Dzien Dziecka zeszloroczny - zostal poczety :tak:
W tym roku tez coraz blizej 1 czerwiec wiec szykujemy juz jakies prezenty :tak:

Podziwiam młodsze odemnie dziewczyny - zwlaszcza te ktore sie nie poddaly i mimo opieki nad maluszkami dalej sie ucza :-D ja pozegnalam studia na razie i nie wiem kiedy na nie wroce. zreszta malenstwo tak absorbuje czas ze nie wiem kiedy bym sie uczyla - chyba w nocy :sorry2:

ja mam 21 lat i niedługo przyjdzie na swiat mój drugi skarb:) w pierwszą ciąże zaszlam mając lat 18, urodzilam jak mialam 19... byłam wtedy w trzeciej klasie technikum i dzięki pomocy rodzicow mogłam sobie pozwolic na skonczenie szkoly, nawet mature zdalam prawie bezproblemowo:) tylko teraz czeka mnie powtórka egzaminu zawogowego, ale dla mnie i tak ważniejsza była matura niż egzamin, bo do tego drugiego chyba zdecydowanie łatwiej podejść po raz drugi:)

reklama
Do góry