reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

Czesc dziewczyny :-) Jestem mama 8 miesiecznego Nicolasa, mam 23 lata i chcialabym dolaczyc do waszego grona;-)Mam nadzieje ze jeszcze sie kwalfikuje do mlodych mam:-D Pozrawiam serdecznie;-)

reklama
cześć wam, nazywam się Marta od wczoraj wiem ze jestem mamą 7 tygodniowego bączka :) moj mezczyzna bardzo sie cieszy chyba bardziej ode mnie bo we mnie jest wiecej strachu :) ślub planowalismy,ale narazie jestesmy na etapie planow. Nie chcemy Zeby to tak wygladalo ze bierzemy slub ze wzgledu na dziecko :) Mam 22 lata i studiuje.trozke sie boje ale jak narazie z maluszkiem uczymy sie historii na egzamin :)

Hej ,piszę juz trochę na watku chce mieć dziecko.Ale postanowiłam się przedstawić.

Więc tak;)

MAm na imię Marzena,jestem ze Śląska.Mam 20lat.Ze swoim Tż jestem już kilka lat.W lipcu badz sierpniu tego roku mamy zamiar ze sobą zamieszkać.Obecnie jestem na etapie poszukiwania jakiegoś ciekawego i dobrze płatnego zajęcia.Za jakiś tydzień będę testowała,zobaczymy czy się nam udało:))

Pozdrawiam Wszystkie Młode Mamusie i ich słodkie dzieciaki.

Cześć tak własciwie nie wiem od czego zacząć może się przedstawie mam na imie Ika dzisiaj dowiedziałam się ze jestem w ciązy tzn zrobiłam test ta wiadomosc była dla mnie bardzo zaskakująca i niezbyt oczekiwana ;] poniewaz dopiero skończyłam 1LO i mam 17 lat jak obliczyłam dzidzius bedzie w moje 18 urodziny dokładnie 5 dni po....

reklama
Do góry