reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

reklama
Zachęcona przez Anię przedstawiam się

Nazywam się Iza :-) jestem po przejściach w tej chwili samotna mamusia,
miałam chwilową przerwę na forum z powodu zawirowań osobistych, obecnie pracuję i staram się na ile mogę żeby utrzymać siebie i mojego 3latka
Moja ciąża była jak najbardziej planowana i starana przez dość długi czas ale jak czas pokazał tylko ja się okazałam odpowiedzialna za raz podjętą życiową decyzję ;-)

Mam na Imie Ewelina mieszkam obecnie w Uk a pochodze z Lublina .
Urodzilam coreczke majac 18 lat ;-)Blaneczka ma na imie :tak:
Obecnie jestem po slubie prawie bedzie rok, ucze sie i wychowuje dzidzie oraz zajmuje sie domem, maz moj pracuje i opiekuje sie nami :tak:
to chyba tyle wrazie co to pytajcie odpowiem :-D

A u nas sie chyba zaczyna ukladac J dostal wyplate i od razu do mnie zadzwonil co ma malej kupic:-) do tego kupil sam z siebie fajne ciuski:-) moze bedzie dobrze:-)

Zywa Oj przeciez widac ze sie stara :-) ale masz racje co do ciuchow !!
Pozatym czuje w Twoim poscie zle wibracje :szok::-D

Snoopy, on Ci powinien dać kasę do ręki, ALIMENTY, a nie ciuszki kupować:crazy:. Ty najlepiej wiesz, na co pieniądze są potrzebne, a jak już czytałam ciuszków masz już full.. Przywołaj go do porządku!

Żywa nie łap takiego bulwersa :-p widać jakiś postęp u J. To chyba lepiej, że kupił ciuszka niż tak jak jakiś czas temu prosił Snoopka o kupienie mu koszuli. Mimo to alimenty mają być i nie ma przeproś i to wszystko sądownie żeby nie było jakiś niedomówień :tak:.

Gratuluję nowoobjętego stanowiska :-)

PS
zaliczyłam dzisiaj anatomię na 4 JUPIIIIII :-D
więc dzisiejsze 2 zaliczenia do już kaszka z mleczkiem będzie :-D
chyba mi skrzydełka zaraz wyrosną ;-):-D:-D:-D

Zywa rozumie bardzo dobrze :happy: snoopy12 wczoraj pisala jak to dumnie szedl z wozkiem a ciekawe co bedzie dzis i jutro ?! co wogole bedzie potem :confused: zreszta ja go nie rozumie zarabie z 2tys. mieszka u rodzicow wiec nawet polowe mogl by oddawac snoopkowi !! przeciez wydatkow jest ogrom a napewno snoopy nie chce prosic rodzicow o pieniadze :no:

Chwilami GRATULUJE kujonie :-p:happy:

reklama
jak tak was czytam to... współczuje wam dziewczyny :-( Tyle problemów z tymi facetami...
Ja to chyba jestem szczęściarą, że mam męża na którego mogę zawsze liczyć... :zawstydzona/y:

Do góry