reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy sie;)

reklama
Zachęcona przez Anię przedstawiam się

Nazywam się Iza :-) jestem po przejściach w tej chwili samotna mamusia,
miałam chwilową przerwę na forum z powodu zawirowań osobistych, obecnie pracuję i staram się na ile mogę żeby utrzymać siebie i mojego 3latka
Moja ciąża była jak najbardziej planowana i starana przez dość długi czas ale jak czas pokazał tylko ja się okazałam odpowiedzialna za raz podjętą życiową decyzję ;-)

Mam na Imie Ewelina mieszkam obecnie w Uk a pochodze z Lublina .
Urodzilam coreczke majac 18 lat ;-)Blaneczka ma na imie :tak:
Obecnie jestem po slubie prawie bedzie rok, ucze sie i wychowuje dzidzie oraz zajmuje sie domem, maz moj pracuje i opiekuje sie nami :tak:
to chyba tyle wrazie co to pytajcie odpowiem :-D

A u nas sie chyba zaczyna ukladac J dostal wyplate i od razu do mnie zadzwonil co ma malej kupic:-) do tego kupil sam z siebie fajne ciuski:-) moze bedzie dobrze:-)

Zywa Oj przeciez widac ze sie stara :-) ale masz racje co do ciuchow !!
Pozatym czuje w Twoim poscie zle wibracje :szok::-D

Snoopy, on Ci powinien dać kasę do ręki, ALIMENTY, a nie ciuszki kupować:crazy:. Ty najlepiej wiesz, na co pieniądze są potrzebne, a jak już czytałam ciuszków masz już full.. Przywołaj go do porządku!

Żywa nie łap takiego bulwersa :-p widać jakiś postęp u J. To chyba lepiej, że kupił ciuszka niż tak jak jakiś czas temu prosił Snoopka o kupienie mu koszuli. Mimo to alimenty mają być i nie ma przeproś i to wszystko sądownie żeby nie było jakiś niedomówień :tak:.

Gratuluję nowoobjętego stanowiska :-)

PS
zaliczyłam dzisiaj anatomię na 4 JUPIIIIII :-D
więc dzisiejsze 2 zaliczenia do już kaszka z mleczkiem będzie :-D
chyba mi skrzydełka zaraz wyrosną ;-):-D:-D:-D

Zywa rozumie bardzo dobrze :happy: snoopy12 wczoraj pisala jak to dumnie szedl z wozkiem a ciekawe co bedzie dzis i jutro ?! co wogole bedzie potem :confused: zreszta ja go nie rozumie zarabie z 2tys. mieszka u rodzicow wiec nawet polowe mogl by oddawac snoopkowi !! przeciez wydatkow jest ogrom a napewno snoopy nie chce prosic rodzicow o pieniadze :no:

Chwilami GRATULUJE kujonie :-p:happy:

reklama
jak tak was czytam to... współczuje wam dziewczyny :-( Tyle problemów z tymi facetami...
Ja to chyba jestem szczęściarą, że mam męża na którego mogę zawsze liczyć... :zawstydzona/y:

Do góry