reklama
Aha ale przynajmniej kogos masz kto na poczatku was utrzyma a u nas dupa zostaniemy chyba same i bedziemy musialy sie po sadach wloczyc....:-( moze sprobujcie odkladac jakas niewielka kwote do porodu zawsze to jakies zabezpieczenie bedzie:-)
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Snoopy pewnie,że postaramy się odkładać,bo nie chcę później martwić się czy nam czegoś nie zabraknie.Sobie zawsze można czegoś odmówić i nie ma żalu,ale dziecku nie chciałabym czegokolwiek odmawiać...A Ty też jakoś wyjdziesz na prostą.Pewnie,że to spore utrudnienie,ale zawsze jest jakieś wyjście.
A
ania_zywa
Gość
AdiLea, bardzo się cieszę, to jest najlepsza decyzja jaką mogłaś podjąć:-). A fasolka śliczna, wygląda jak delfinek. Bardzo ładna:-).
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
zgadzam się z tobą ZYWA...to najlepsza decyzja jaką mogłaś ADILEA podjąć i zobaczysz nigdy nie będziesz jej załować ....ja z drugą dzidzią wpadłam i byłam załamana bo OLIWIA miała zaledwie 4 mc chciałam proszki wczesno poronne ale było zapóźno a aborcji się bałam...a teraz jak mały już jest to nie wyobrażam sobie żeby go nie było na początku jest tudno ale potem...ten uśmiech dziecka wszystko wynagradza
hey i ja gratuluje, to chyba najlepsza decyzja jaka w zyciu moglas podjac, nie bedziesz zalowac zapraszam do naszego watku glownego "przyszle mamy od 17-20 lat" bo tak gupio dyskutowac w watku gdzie sie przedstawiamy ;-)
reklama