reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

polna nie jestem kujonem :crazy::-p ja nie lubię się uczyć w sensie siedzenia nad książkami :-p jak nie zapamiętam czegoś a ćwiczeniach czy wykładach to się tego juz nie nauczę z lenistwa :-D

Popieram polna popieram, wydatków jest mnóstwo a kupienie raz ciuszka nie robi z niego dobrego ojca. Poczekamy i zobaczymy jak się sprawa rozwinie :tak:.

reklama
Chwilami skad ja to znam :rofl2: ja to zawsze mialam zamilowanie do siedzenia nad ksiazkami ale do czasu :-D

Asiowo nie tylko Ty jestes szczesciara :-p .... chodziaz moj pracuje za granica :-(

ania_zywa nie dziwię się, że masz takie podejście. Jak ktoś się raz sparzy to później podchodzi do innych z dystansem.
Ja z moim T mamy taką umowę, że jak bierze wypłatę to mi daje na małego 500 zł, a i tak czasem mu coś kupi. Ostanio kupił mu traktorek i basen. Mam spokój z kasą, bo wiem,że mi starczy. A z nim to bywa różnie-raz jest lepiej, a raz gorzej.

czesc dziewczyny ;-)

nazywam sie Diana, jestem z Przeworska (podkarpackie), mam 20 lat i od prawie 7 mcy jestem dumna mamusia Anielki :-):-):-p
miło was poznać, pozdrawiam wszytkie mamusie i ich dzidziusie :tak:

Witam wszystkie szczęśliwe Mamuśki :)Mam na imie Dominika i w grudniu skoncze 20:) 2 dni temu dowiedzialam sie ze zostanę mamą :) Pierwszy moment to szok i strach.. ale po rozmowie z narzyczonym rozchmurzyłam sie on strasznie sie cieszy i teraz ja tez jestem szczęśliwa jak nigdy :D za 3 dni ide do lekarza i wszystkiego sie dowiem :) :-) Jestem ciekawa ktory to już tydzień i wogole spac nie moge w nocy bo ciągle mysle o małej dzidzi;] Bardzo chcialabym zeby to była dziewczynka :* będe tu teraz często zaglądac i w razie pytan o wszystkim opowiem :-)

reklama
Do góry