reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie;)

polna nie jestem kujonem :crazy::-p ja nie lubię się uczyć w sensie siedzenia nad książkami :-p jak nie zapamiętam czegoś a ćwiczeniach czy wykładach to się tego juz nie nauczę z lenistwa :-D

Popieram polna popieram, wydatków jest mnóstwo a kupienie raz ciuszka nie robi z niego dobrego ojca. Poczekamy i zobaczymy jak się sprawa rozwinie :tak:.

reklama
Chwilami skad ja to znam :rofl2: ja to zawsze mialam zamilowanie do siedzenia nad ksiazkami ale do czasu :-D

Asiowo nie tylko Ty jestes szczesciara :-p .... chodziaz moj pracuje za granica :-(

ania_zywa nie dziwię się, że masz takie podejście. Jak ktoś się raz sparzy to później podchodzi do innych z dystansem.
Ja z moim T mamy taką umowę, że jak bierze wypłatę to mi daje na małego 500 zł, a i tak czasem mu coś kupi. Ostanio kupił mu traktorek i basen. Mam spokój z kasą, bo wiem,że mi starczy. A z nim to bywa różnie-raz jest lepiej, a raz gorzej.

czesc dziewczyny ;-)

nazywam sie Diana, jestem z Przeworska (podkarpackie), mam 20 lat i od prawie 7 mcy jestem dumna mamusia Anielki :-):-):-p
miło was poznać, pozdrawiam wszytkie mamusie i ich dzidziusie :tak:

Witam wszystkie szczęśliwe Mamuśki :)Mam na imie Dominika i w grudniu skoncze 20:) 2 dni temu dowiedzialam sie ze zostanę mamą :) Pierwszy moment to szok i strach.. ale po rozmowie z narzyczonym rozchmurzyłam sie on strasznie sie cieszy i teraz ja tez jestem szczęśliwa jak nigdy :D za 3 dni ide do lekarza i wszystkiego sie dowiem :) :-) Jestem ciekawa ktory to już tydzień i wogole spac nie moge w nocy bo ciągle mysle o małej dzidzi;] Bardzo chcialabym zeby to była dziewczynka :* będe tu teraz często zaglądac i w razie pytan o wszystkim opowiem :-)

reklama
Do góry