reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie;)

Co wy na to ?
Mozemy tutaj zrobic listę rodzin , z nazwiskami, imionami (swoimi, męża(lub partnera) i dzieci) i z miejscem zamieszkania
Grey_Light_Colorz_PDT_19.gif
. Żeby kazdy mógł w szybki sposób znaleźć najważniejsze informacje o danej rodzinie
Grey_Light_Colorz_PDT_08.gif

Zaczynam

Rodzina Wojaków

Kalina (340 i Jakub (35) Wojak
Olivier (10), Błażej, Jeremiasz, Miłosz (6), Marika i Igor (3)
Polska - Gdańsk/Szczecin

reklama
Czesc dziewczyny!!!Od jakiegos czasu was podczytuje i postanowilam wkoncu do was dolączyc!!MOGE??Mam na imie Marta mam 20 lat i 7 miesiecznego synka Bartoszka!!Jestem z woj śląskiego.pozdrawiam.

Witam. Mam na imię Karolina, '89 jestem, z opolskiego. W piątym miesiącu ciąży, od drugiego sama, także przygotowuję sie psychicznie do bycia samotną matką. Pozdrawiam.

reklama
RAWENALKA-no to nie fajnie że jesteś już sama i zostaniesz samotną matką nie martw się na pewno jakiś mezczyzna się znajdzie:-), nie bede pytać dla czego jesteś sama , a tak wogle ile masz latek jeśli można wiedzieć????;-)jeteś wpiątym miesiącu hihi tak jak ja ,napewno jakoś to się ułoży.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry