reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poznajmy sie

...tylko mi sie popimkalo i wpisalam pozdrowienia w polu uzytkownika ;) ale takie roztrzepanie podobno rosnie proporcjonalnie do brzucha!

reklama
Cześć babeczki, co do zgagi - moja uaktywniła sie niedawno i atakuje nocą :wink: Zawsze spałam prawie całkiem na płaskim, ale teraz pomaga mi jak głowa jest jednak wyżej niż żołądek :D
buziaczki
Ewa

Czesc ciezarowki mam na imie Ania i mam 25 lat a termin na 2 lutego.Mieszkam od 4 lat w UK i bedzie to moja pierwsza dzidzia. Nie mozemy sie juz doczekac z moim chlopakiem momentu kiedy nasz synek przyjdzie na ten swiat..Mamy problemy z wyborem imienia ale wiemy ze kiedy on sie pojawi pojawi sie tez i imie.Czuje sie wspaniale. Martwilam sie ostatnio ze mam za maly brzuch gdy oznajmilam to mojej poloznej to sie usmiala i pocieszyla mowiac ze powinnam sie cieszyc z tego ze nie przybieram w zbedne kg. :lol: pozdrawiam wszystkie przyszle mamuski[/url]

Witajcie!!!
Mam na imie Magda i 28 lat. :D Termin porodu mam na 23 luty, urodzę córeczkę - Amelię.To moja pierwsza ciąża. Czuję się ok, chociaz od niedawna zaczęły mnie bolec wieczorkiem nóżki w pachwinach, ale lekarz powiedział, że to normalne, że miednica rozszerza sie juz do porodu. Brzuszek nie jest jakiś ogromny, ale spory. A propos piersi - nie dzieje się nic, żadnej siary :?:
Pozdrawiam gorąco :wink:

Hej!
Mam na imię Magda i 28 lat,termin porodu na 23 luty, Amelia będzie moją pierworodną i wcale się tym nie przejmuję, chyba dopiero teraz w pełni dojrzałam, by zostać mamą. Po studiach parę lat pracowałam z dziećmi z rodzin patologicznych...teraz czas na swoje maleństwo. Paraktyka zawodowa pokazała mi, że wiek nieważny, najważniejsze jest kochać swoje dziecko a nie swoje słabości. Pozdrawiam

Ja mam siare juz gdzies tak od czwartego miesiaca :) Najwiecej mi sie jej leje w nocy.Czasem mnie to juz denerwuje.
Pozdrawiam!

Cześć dziewczyny!!!
Ja mam na imię Ewelina mam 26 lat i oczekujemy z mężem pierwszego dziecka. Ma to być córeczka. Termin mam na 1 marca, ale będę miała cesarkę i to w lutym.
POZDRAWIAM

reklama
Cześć!!! Mam na imię Ania, 29 lat, a termin mam wyznaczony na 26 luty. To już mój drugi dzidziuś. Zostało mi równe 7 tygodni!!!

Do góry