reklama
Mam na imię Ania ( 24 wiosenek już liczę). Urodziłam 28 lutego dziewczynkę ma na imię Weroniczka. Dziś waży już ok 6500 i mierzy 68 cm. Kocham ja nad życie i chciałam sie wkońcu z Wami z tym podzielić.
Zaglądałam tu od czasu do czasu ale nigdy sie nie logowałam.
Teraz chcę to nadrobić i być stałą forumowiczką. Pozdrawiam was wszystkich :laugh:
Zaglądałam tu od czasu do czasu ale nigdy sie nie logowałam.
Teraz chcę to nadrobić i być stałą forumowiczką. Pozdrawiam was wszystkich :laugh:
naja
Fan(ka)
AnsiaM witamy serdecznie w naszym gronie!! ponizej twojego postu znajdziesz witajcie, ktore liczy sobie chyba 8 stronek, a jeszcze nizej bodajze 'gdze jestescie' - jedno punty, drugie moje. tam sa nasze wczesniejsze pogawedki, do lektury ktorych zapraszam, jesli chcesz sie czegos o nas dowiedziec
standardowo tez pisujemy w watku puntowym, jakos tak sie nam przyjelo zajrzyj, poczytaj i sie nie zniechecaj
ja tylko przedstawie ci mojego malucha - maciek urodzil sie 1 lutego, wazyl wtedy 3100 i mial 54 cm dlugosci albo wzrostu, jak wolisz teraz narzekam, ze chudzielec z niego i jestem na etapie tuczenia dziecka, ale o tym tez pisalam w witajcie.
stamtad wiecej sie dowiesz o nas wszystkich
ciesze sie ogormnie, ze do nas dolaczylas!! buziaki dla ciebie i Weroniki i czekamy na wiecej o was!!
standardowo tez pisujemy w watku puntowym, jakos tak sie nam przyjelo zajrzyj, poczytaj i sie nie zniechecaj
ja tylko przedstawie ci mojego malucha - maciek urodzil sie 1 lutego, wazyl wtedy 3100 i mial 54 cm dlugosci albo wzrostu, jak wolisz teraz narzekam, ze chudzielec z niego i jestem na etapie tuczenia dziecka, ale o tym tez pisalam w witajcie.
stamtad wiecej sie dowiesz o nas wszystkich
ciesze sie ogormnie, ze do nas dolaczylas!! buziaki dla ciebie i Weroniki i czekamy na wiecej o was!!
Witaj AnsiaM. Ja urodziłam córcię 26 lutego o 4.45 rano. Olga wazyła 3740, mierzyła 55cm. Teraz mierzy ok. 68, waży 7800 (trochę dużo). Jest z niej mała spryciulka, która odpychając się nogami i rękami potrafi przeczołgać się po całym pokoju. Do tego zrobi kilka fikołków na brzuch i plecy, i już jest w innym miejscu niż chwilkę wcześniej. Teraz muszę ją bardzo pilnować, bo u mnie wdomu jest jeszcze mały buszmen, synek Kacper (2 lata 4 miesiące), który bardzo lubi w nim pedałować na roweku tam i z powrotem. Jest ciekawie, raz wesoło, a raz zbyt nerwowo. Tydzień temu synek ugryzł córcię w palec tak, aż się jej pojawił siwy znak na palcu. Miałam ochotę go stłóc na kwaśne jabłko.... ale dostał tylko klapsa i upomnienie, że tak się nie robi, bo "nie wolno" na niego nie działa. Zresztą klapsy też.... Super, że jesteś.
naja
Fan(ka)
witaj Ewelino!! nie mniej gorace powitania dla Martynki
urzedujemy teraz sobie w 'witajcie' punty - zapraszamy tam do nas! wiecej sie o nas dowiesz i poznasz inne lutowe mamy ciagle nas malo, ale nie tracimy nadziei, ze jeszcze ktos przyszedl na swiat w tym miesiacu
urzedujemy teraz sobie w 'witajcie' punty - zapraszamy tam do nas! wiecej sie o nas dowiesz i poznasz inne lutowe mamy ciagle nas malo, ale nie tracimy nadziei, ze jeszcze ktos przyszedl na swiat w tym miesiacu
reklama