C
Cleo1981
Gość
Ale widze że Twój już po śniegu nawet zasuwać umnieja czekam aż zacznie chodzic dopiero jej buty kupie zimowe
![]()
nie umie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale widze że Twój już po śniegu nawet zasuwać umnieja czekam aż zacznie chodzic dopiero jej buty kupie zimowe
![]()
Hej Dziewczęta
Mam takie pyatnie, czy którejś szczęscie jest jeszcze tak leniwe że nie chce samo chodzic, tzn potrafi postawic już kroki, stoi samo, z siedzenia tez samo wstanie, ale woli raczkować niż chodzić??
Bo moja jest chyba tak leniwa lub tak sie boi ze zrobi kilka kroków i odrazu na kolana, albo chodzi koło ścian lub za jedną ręke.
Hej Dziewczęta
Mam takie pyatnie, czy którejś szczęscie jest jeszcze tak leniwe że nie chce samo chodzic, tzn potrafi postawic już kroki, stoi samo, z siedzenia tez samo wstanie, ale woli raczkować niż chodzić??
Bo moja jest chyba tak leniwa lub tak sie boi ze zrobi kilka kroków i odrazu na kolana, albo chodzi koło ścian lub za jedną ręke.
nie martw się ,jak już będzie gotowa to ruszy , u mnie jest to samo , przy meblach ,ścianie ,za ręke ładnie chodzi ,wstaje z siedzenia i przez chwilkę stoi ale jak zauważy co się dzieje to od razu klaps na tyłek i znowu na czworaka biega , no i ostatnio uwielbia wchodzić na czworaka po schodachHej Dziewczęta