Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
to mój namiętnie wymawia a jak akcentuje te "k" i "dz". Bardzo jakby powiedzieć.lubi wypowiadać akuart słowa z tymi literkami i taki skupiony zawsze jest wtedy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tomi tak czesto sie rozgaduje, wlasnie nie wiadomo w jakim jezyku i do tego sklada palce - znaczy trzyma razem kciuk, wskazujacy i srodkowy, a tak jakby podkreslal kazde slowo machajac ta raczka super to wygladaczy któres dziecko tez zaczęło mówic po CHIŃSKU???
mój maly jak sie bawi, albo zasypia to zaczyna swoje monologi:
agulala siuala kuilikalikji guna mau siluala kakalika kaja kusiukikaja dydusia kjakusia ...
jak go slucham to płacze ze śmiechu
coreczka mojej kolezanki ma 14 miesiecy i tez nie chodzi, lekarz powiedzial, ze ma miekkie stawy po mamie i dlatego... i ze nie ma sie jeszcze co martwic. Mysle, ze najlepiej idz do lekarza, ktory rozwieje twoje watpliwosci, ale jesli sie nie myle to na listopadzie nie wszystkie dzieciaczki jeszcze chodza wiec nie jestes jedynaHej czy powinnam sie martwic ze moja coreczka nie chodzi? Ma juz prawie 13 miesiecy? Ma dopiero 2 zeby? Do tej pory mowilam sobie ze skonczy rok to bedzie z gorki a tu nic sie nie zmienilo pojdzie tylko za 2 raczki....Sama nie wiem juz co robic? Jak ja przekonac do chodzenia? Stoi moze z 5 sekund i upada
Hej czy powinnam sie martwic ze moja coreczka nie chodzi? Ma juz prawie 13 miesiecy? Ma dopiero 2 zeby? Do tej pory mowilam sobie ze skonczy rok to bedzie z gorki a tu nic sie nie zmienilo pojdzie tylko za 2 raczki....Sama nie wiem juz co robic? Jak ja przekonac do chodzenia? Stoi moze z 5 sekund i upada
Hej czy powinnam sie martwic ze moja coreczka nie chodzi? Ma juz prawie 13 miesiecy? Ma dopiero 2 zeby? Do tej pory mowilam sobie ze skonczy rok to bedzie z gorki a tu nic sie nie zmienilo pojdzie tylko za 2 raczki....Sama nie wiem juz co robic? Jak ja przekonac do chodzenia? Stoi moze z 5 sekund i upada