reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród - zaczynamy rozmówki o tym co nie uniknione :)

reklama
Lina co fakt, to fakt:tak:

Mini
ja się nastawiam po - i to właśnie po wyznaczonym 21, mimo że to pierwszy dzien wiosny ;-)

Ja obstawiam, że przenoszę. Termin mam na 12 marca, ale chętnie bym urodziła gdzieś bliżej 20. Albo 21 na pierwszy dzień wiosny. 15 są urodziny mojego teścia, hmm, pewnie by się cieszył;-).
A jak ma się pospieszyć, to wybieram 29 lutego:-p.

u mnie z tymi terminami różnie jest....
według miesiączki 2 marca, według wcześniejszych USG 4 marca a według ostatnich pomiarów 20 luty....

Ale wiem Maluszek urodzi sie jak będzie gotowy.

Nie boje się porodu, chciałąbym po prostu żeby to było tak, zę dostaje skurczy i jade na szpital a nie że jade na szpital ze skierowaniem bo jestem po terminie :/

A tak poza tym to nie zastanawiałam sie czy urodze w termienie czy nie...

reklama
a ja chce urodzic szybko :D zaraz po zdrowiu dziecka to jest moje marzenie a kiedy to nastapi to nastąpi :p aaaa dziewczyny kiedy lekarz stwierdza jak sie będzie rodzic (cesarka czy naturalnie)? przy porodzie czy wczesniej mówi? , bo moja lekarka to jeszcze nic nie mówiła.

Do góry