reklama
V
villandra8
Gość
Lina co fakt, to fakt
Mini ja się nastawiam po - i to właśnie po wyznaczonym 21, mimo że to pierwszy dzien wiosny ;-)
Mini ja się nastawiam po - i to właśnie po wyznaczonym 21, mimo że to pierwszy dzien wiosny ;-)
Ja obstawiam, że przenoszę. Termin mam na 12 marca, ale chętnie bym urodziła gdzieś bliżej 20. Albo 21 na pierwszy dzień wiosny. 15 są urodziny mojego teścia, hmm, pewnie by się cieszył;-).
A jak ma się pospieszyć, to wybieram 29 lutego.
A jak ma się pospieszyć, to wybieram 29 lutego.
nusia181
Fanka BB :)
heheh widze ze obstawiamy kiedy urodzimy:-)
JA mam termin na 6 marca..... 13 marca tesciowa ma imieniny, a 30 marca mężus 30-stke kończy:-) zobaczymy co z tego wyjdzie:-)
JA mam termin na 6 marca..... 13 marca tesciowa ma imieniny, a 30 marca mężus 30-stke kończy:-) zobaczymy co z tego wyjdzie:-)
Ostatnia edycja:
pinula30
u mnie z tymi terminami różnie jest....
według miesiączki 2 marca, według wcześniejszych USG 4 marca a według ostatnich pomiarów 20 luty....
Ale wiem Maluszek urodzi sie jak będzie gotowy.
Nie boje się porodu, chciałąbym po prostu żeby to było tak, zę dostaje skurczy i jade na szpital a nie że jade na szpital ze skierowaniem bo jestem po terminie :/
A tak poza tym to nie zastanawiałam sie czy urodze w termienie czy nie...
według miesiączki 2 marca, według wcześniejszych USG 4 marca a według ostatnich pomiarów 20 luty....
Ale wiem Maluszek urodzi sie jak będzie gotowy.
Nie boje się porodu, chciałąbym po prostu żeby to było tak, zę dostaje skurczy i jade na szpital a nie że jade na szpital ze skierowaniem bo jestem po terminie :/
A tak poza tym to nie zastanawiałam sie czy urodze w termienie czy nie...
MaMicurina
a ja po prostu chcialabym w 38 tygodniu:-)
reklama
kadza
a ja chce urodzic szybko zaraz po zdrowiu dziecka to jest moje marzenie a kiedy to nastapi to nastąpi aaaa dziewczyny kiedy lekarz stwierdza jak sie będzie rodzic (cesarka czy naturalnie)? przy porodzie czy wczesniej mówi? , bo moja lekarka to jeszcze nic nie mówiła.