reklama
MantaZG
Fanka BB :)
mój termin wg miesiączki 5 marca, a ostatnio wg USG i tych całych pomiarów wyszło 29 luty. (urodziny co 4 lata, haha;p )
coś mnie się czuje , że też już w połowie lutego możemy jednak mieć niespodziewankę, ale nie pogniewam się jak urodzi się w terminie.
Byleby zdrowiutki Bąbel był. Nie chciałabym jednak przenosić, bo znam siebie i wiem, ze będę się wkurzać.;]
ja się już nie zastanawiam czy naturalnie czy cesarka będzie.
Narazie wychodzi na to, że naturalnie, ale wszystko może się zdarzyć.
Zawsze chciałam naturalnie, ale ... chcieć nie zawsze oznacza móc niestety. Co ma być to i tak będzie.
coś mnie się czuje , że też już w połowie lutego możemy jednak mieć niespodziewankę, ale nie pogniewam się jak urodzi się w terminie.
Byleby zdrowiutki Bąbel był. Nie chciałabym jednak przenosić, bo znam siebie i wiem, ze będę się wkurzać.;]
ja się już nie zastanawiam czy naturalnie czy cesarka będzie.
Narazie wychodzi na to, że naturalnie, ale wszystko może się zdarzyć.
Zawsze chciałam naturalnie, ale ... chcieć nie zawsze oznacza móc niestety. Co ma być to i tak będzie.
Angel.
Zwierzoholik;)
Aj renia faktycznie my razem z naszymi chłopakami )
Ja cos czuje, że wczesniej pojdzie jednak.. On rosnie wciaz do przodu o minimum tydzien..
Zreszta rozne rzeczy sie miga zdarzyc Oby tylko osiagnal odpowiednia wage i byl zdrowy, a wtedy niech wychodzi kiedy chce ) ( ja to bym chciala go juz miec jak najszybciej... )
Ja cos czuje, że wczesniej pojdzie jednak.. On rosnie wciaz do przodu o minimum tydzien..
Zreszta rozne rzeczy sie miga zdarzyc Oby tylko osiagnal odpowiednia wage i byl zdrowy, a wtedy niech wychodzi kiedy chce ) ( ja to bym chciala go juz miec jak najszybciej... )
cyt. z mama, zdrowie i ja: " termin porodu, które wskazuje ostatnie badanie USG, jest obliczony z wymiarów i masy płodu, co oznaczałoby, że małe dzieci rodzą się później, a duże wcześniej. Dobrze wiemy że masa płodu nie wpływa na termin porodu"
Angel.
Zwierzoholik;)
No pewnie nie, 2 kg dzieci sie tez rodza w terminie Bardziej mi chodzilo, ze jak ten moj tak rosnie jak na drozdzach to gdy osiagnie juz porzadna wage nie bede sie martwic jakbym miala przed terminem rodzic ;-)
Kochana moja Jagoda od początku wg USG była 2-3tyg do przodu - urodziła się 5 dni po terminie z wagą 3200g <to dość mało>Aj renia faktyc
znie my razem z naszymi chłopakami )
reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
ja tez bym chciala urodzic w 38 tyg, bardzo sie boje, ze bede miec duza dzidzie ja sama wazylam 4600 a mam nieodparte wrazenie ze bede rodzic po terminie ...
juz zapowiedzialam mojemu T, ze bedziemy spacerowac i przytulac sie na przemian od 38 tyg
juz zapowiedzialam mojemu T, ze bedziemy spacerowac i przytulac sie na przemian od 38 tyg