reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

ja olejek rycynowy uzywałam do włosow :) myjac włosy dodaje sie ciut do szamponu i sie myje :) wlosy nie sa tluste a robia sie duzo mocniejsze i ponoc szybciej rosna:) ja za krotko uzywalam zeby to stwierdzić ale mimo wszystko włosy sa sliczne :) moja kolezanka na olejku zapuscila do pasa :) tak mowi :)

reklama
Witajcie ciezarowki ,jak sie macie :-)

My juz po przeprowadzce choc jeszcze wiele do zrobienia.
YOKASTA gratuluje dziewczynki :-)

No to wiesz jak jest.no ale sie nie stresuje pomalu sie ogarnie.zdawalo sie nam ze mieszkanie wieksze to i miejsca na wszystko wiecej bedzie ale jakos nie moge sie poustawiac.

Sencilla pamietam, ze pisalas, bo w poniedzialek mialas isc na wywolanie, a na porod was ostatecznie naszlo w niedziele w nocy o ile dobrze pamietam, i zastanawiam sie jak przyspieszylas Lilke ;p czy sama sie wystraszyla wizji wywolania porodu ?

Ja tez czytalam duzo o olejku rycynowym, ale w moim wypadku odpada, bo podobno przyciemnia wlosy
:baffled:
a tu cos dla was : pozdrawia okragly potwor :) , pocieszam sie, ze pewnego dnia znow zobacze swoje stopy

2012-06-06 15.54.50.jpg

ja wlosy i bez olejku moge do pasa w mig zapuscic, mam po mamie geste wlosy, ladne,mocne i dlugie :D tzn juz nie dlugie bo sciete i pocieniowane :D wszystkim moim kolezankom po ciazy wlosy wypadaja, a mi nie :) nie wiem czy to przez witaminki czy ogolnie :) a witaminy biore od poczatku ciazy, az do teraz :)) i jeszcze bede brac caly czas poki karmie.

reklama
Nana witaj spowrotem:)
Mi tam dziala ten watek, jestem juz prawie przy koncu:) sie naczytalam:)

Moje wlosy sa do d*py:/ prawie wogole nie rosna, po farbowaniach sie strasznie zniszczyly...
ale coz moja wina:)

Ayni ja to bym chciala zobaczyc co innego niz stopki u siebie:-D a nie tylko w lusterku:-)

Do góry