reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

asia ja bym temu usg za bardzo tez nie ufala, bo jak bylam w 36 tygodniu to mi babka wyliczyla 3200 ze juz ma moj dzidzius, a jak poszlam do porodu w 39 tygodniu i 5 dniu to maly sie urodzil z waga 3330.. dziwne ze przez 4 tygodnie przybral tylko 1330, nie? ;) usg czesto sie myli :)

reklama
Nie ma sie czym przejmowac;p wazne ze dzidzi nic nie jest, moj wazy dopiero 2 kg;) ale wszystko z nim wporzadku, wiec nie zamierzam sie na darmo denerwowac;)

Nie dal mi dzisiaj pierogów zrobic;p tak sie wyginal ze ciezko bylo stac, siedziec ale dalam rade;p
a teraz ma czkawke;p
jak ja to lubie;)

Dziewczyny bylyscie niegrzeczne i dlatego go Wam zamkneli:)
oczywiscie zartuje:p

bernadetkka ja to czkawki nie mam ale czasami jak sie najem to tak mi sie chepnie głosno ze to tak znienacka wyleci hehehe to ja zawsze w towarzystwie mówie że małej sie przyjeło hihihi

madziula no pomylilam sie, 130 gram tylko niby przez 4 tygodnie przybral. takze ja bym sie usg nie sugerowala, bo komputer moze sie nawet o 500gram pomylic :)

Madziula ja tez czkawki nie mam tylko moj maluśki mezczyzna mieszkajacyu mnie pod sercem:):-D
ale tak szczerze to tez mi sie potrafi tak odbic w najmniej oczekiwanym momecie:-) i tez zganiam na malego:tak:

Ooo ja dopiero spojrzalam na suwaczek a tu juz 35 tydzien:szok: Ale ten czas mi leci...

reklama
Do góry