asia ja bym temu usg za bardzo tez nie ufala, bo jak bylam w 36 tygodniu to mi babka wyliczyla 3200 ze juz ma moj dzidzius, a jak poszlam do porodu w 39 tygodniu i 5 dniu to maly sie urodzil z waga 3330.. dziwne ze przez 4 tygodnie przybral tylko 1330, nie? usg czesto sie myli
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
TheHague chyba sie pomyliłas .. mialobyć ze niby 130 przybrał tylko nie 1330 ???
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
co się stało, że tamten temat zamknięty i nie można nic pisać? ale lipsztyk
Madziula85
no własnie nie wiadomo
bernadetkka
Fanka BB :)
Nie ma sie czym przejmowac;p wazne ze dzidzi nic nie jest, moj wazy dopiero 2 kg ale wszystko z nim wporzadku, wiec nie zamierzam sie na darmo denerwowac
Nie dal mi dzisiaj pierogów zrobic;p tak sie wyginal ze ciezko bylo stac, siedziec ale dalam rade;p
a teraz ma czkawke;p
jak ja to lubie
Dziewczyny bylyscie niegrzeczne i dlatego go Wam zamkneli
oczywiscie zartuje
Nie dal mi dzisiaj pierogów zrobic;p tak sie wyginal ze ciezko bylo stac, siedziec ale dalam rade;p
a teraz ma czkawke;p
jak ja to lubie
Dziewczyny bylyscie niegrzeczne i dlatego go Wam zamkneli
oczywiscie zartuje
Madziula85
bernadetkka ja to czkawki nie mam ale czasami jak sie najem to tak mi sie chepnie głosno ze to tak znienacka wyleci hehehe to ja zawsze w towarzystwie mówie że małej sie przyjeło hihihi
bernadetkka
Fanka BB :)
Madziula ja tez czkawki nie mam tylko moj maluśki mezczyzna mieszkajacyu mnie pod sercem
ale tak szczerze to tez mi sie potrafi tak odbic w najmniej oczekiwanym momecie:-) i tez zganiam na malego
Ooo ja dopiero spojrzalam na suwaczek a tu juz 35 tydzien Ale ten czas mi leci...
ale tak szczerze to tez mi sie potrafi tak odbic w najmniej oczekiwanym momecie:-) i tez zganiam na malego
Ooo ja dopiero spojrzalam na suwaczek a tu juz 35 tydzien Ale ten czas mi leci...
reklama