reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

ja olejek rycynowy uzywałam do włosow :) myjac włosy dodaje sie ciut do szamponu i sie myje :) wlosy nie sa tluste a robia sie duzo mocniejsze i ponoc szybciej rosna:) ja za krotko uzywalam zeby to stwierdzić ale mimo wszystko włosy sa sliczne :) moja kolezanka na olejku zapuscila do pasa :) tak mowi :)

reklama
Witajcie ciezarowki ,jak sie macie :-)

My juz po przeprowadzce choc jeszcze wiele do zrobienia.
YOKASTA gratuluje dziewczynki :-)

No to wiesz jak jest.no ale sie nie stresuje pomalu sie ogarnie.zdawalo sie nam ze mieszkanie wieksze to i miejsca na wszystko wiecej bedzie ale jakos nie moge sie poustawiac.

Sencilla pamietam, ze pisalas, bo w poniedzialek mialas isc na wywolanie, a na porod was ostatecznie naszlo w niedziele w nocy o ile dobrze pamietam, i zastanawiam sie jak przyspieszylas Lilke ;p czy sama sie wystraszyla wizji wywolania porodu ?

Ja tez czytalam duzo o olejku rycynowym, ale w moim wypadku odpada, bo podobno przyciemnia wlosy
:baffled:
a tu cos dla was : pozdrawia okragly potwor :) , pocieszam sie, ze pewnego dnia znow zobacze swoje stopy

2012-06-06 15.54.50.jpg

ja wlosy i bez olejku moge do pasa w mig zapuscic, mam po mamie geste wlosy, ladne,mocne i dlugie :D tzn juz nie dlugie bo sciete i pocieniowane :D wszystkim moim kolezankom po ciazy wlosy wypadaja, a mi nie :) nie wiem czy to przez witaminki czy ogolnie :) a witaminy biore od poczatku ciazy, az do teraz :)) i jeszcze bede brac caly czas poki karmie.

reklama
Nana witaj spowrotem:)
Mi tam dziala ten watek, jestem juz prawie przy koncu:) sie naczytalam:)

Moje wlosy sa do d*py:/ prawie wogole nie rosna, po farbowaniach sie strasznie zniszczyly...
ale coz moja wina:)

Ayni ja to bym chciala zobaczyc co innego niz stopki u siebie:-D a nie tylko w lusterku:-)

Do góry